Oivalluksia

Tuossa äsken suihkussa ollessani, oivalsin jotain, jonka oikeastaan pitäisi olla itsestäänselvää. Monet sen ovat tajunneetkin, ja itsekin olen sitä usein miettinyt. Joskus se ei vaan pysy mielessä millään, etenkin jos on vähänkin huonompi kausi meneillään tai paljon stressiä. No, mikäst tämä "suuri" oivallus nyt sitten on?

Tajusin, että meille annetaan vain tämä yksi elämä! (No shit Sherlock). Siitä elämästä jokainen tekee omanlaisensa, ja vaikka kaikki ei aina mene täysin suunnitelmien mukaan, niin asiat useimmiten kuitenkin menevät niin kuin on tarkoitus. Kuitenkin meillä on se yksi ainoa elämämme,ja vain meillä itsellämme on ne langat käsissämme, millä sitä ohjaamme.

Vaikka välillä on vaikeaa, ja vastoinkäymisiä tulee, niin silti elämä on ainutlaatuinen, ihan sellaisena miksi sen luomme itsellemme. Kaikki on asenteesta kiinni. Elämään kuuluu monenlaisia asioita,ja asennoituminen niihin on ratkaisevaa. Toteuttamisen arvoiset pyrkimykset tulevat onnistumaan, vain jos niihin paneutuu tarpeeksi,ja jos ei koskaan luovuta. Asiat, jotka eivät toteudu eivät luultavasti ole olleet edes sen toteutumisen arvoisia. Jokainen kuitenkin löytää sen oman polkunsa, ja vain intohimon avulla sillä polulla suunnistaminen onnistuu. Jos jotain haluaa oikein kovasti, ja se on tavallaan sellainen asia, jota on syntynyt tekemään, se kyllä toteutuu.

Pointtina tässä koko jutussa on se, että vaikka elämä on välilä ihan vaikeaa, ja kaikki masentaa, niin loppujen lopuksi elämä on parhaimmillaan tarkoituksenmukaista, ja aika usein aivan hemmetin mahtavaa! Kaikki on kiinni siitä omasta asenteesta ja taidosta päästä vaikeuksien yli.

Tämän kun muistaisi aina niinä synkkinäkin hetkinä! :)




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni