Hello, hello hello...elonmerkkejä nyt täältäkin suunnasta. Mitään ihmeellistä asiaa ei nyt ole, kun ei näin myöhään viitti mitään kuvatakaan. Ois meinaan esittelemättä parit housut ja pari paitaakin, jotka on tullut hommattua. Kevätpaitoja tossa shoppailin itseasiassa viikonlopun aikana. Lyhythihaisen ja pitkähihaisen, ja väriä, väriä, väriä.... ;)

Tuossa edellisen ja tämän postauksen välissä on ollut flunssaa, ja peruuntunutta Helsingin matkaa, ja juurikin tuota lohtushoppailua ja kaverin kanssa kävin tuossa eilen juoruilemassa Coffee Housessa. Niin ja tietysti vähän koulutehtäviä ja tenttejä, sekä siivousta ja Gilmoren Tyttöjä. Eikä unohdeta sitä stressiä,jota opiskelu ja opintopisteiden metsästys tällä hetkellä aiheuttaa.

Onneksi tuo ystävämme aurinko tuolla paistelee aina vähän väliä, piristää hieman. Kesätöitä vois ettiä, mutta ainakaan mol.fi:ssä ei näy olevan mittään. Mut pärjään kyllä tulevan kesän taloudellisesti ilmankin ihan ok. Käyn nyt silti kuitenkin aina välillä kattomassa oisko jotain haettavaa...

Joo, elämä on kyllä välillä vaikeeta, ja sitä miettii, että eikö ikinä helpota. Silloin synkimmillä hetkillä ei tule sitten mieleen, että hei, onhan niitä hyviäkin asioita, ja pieniä ihania ja iloisia hetkiä aina arjen keskellä. Miksi sitä ei sitten huomaa, silloin kun sitä tietoa tahi muistoa kaipaisi. On se ihmisemieli aika jännä otus.

Vaan jospa se tästä flunssan ja muun jäljiltä pääsisi taas arkeen kiinni, ja sais hoidettua asioita. Kuten viimeinkin suljettua ne historian aineopinnot. Pitäis sulkea ne nyt ennen huhtikuuta, että voinilmoittautua ensi syksyn perusharjoitteluun. 

Jospa se valmistuminen, tai edes kandin paperit alkaisivat pikkuhiljaa häämöttää hieman lähempänä. Toivossa nyt ainakin on ihan hyvä elää ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8