Narseskan uuden kevätvaatteet

Kirjoittelemassa täällä taas, ja tällä kertaa kuvien kera. Haluaisin esitellä vaateperheeni uudet jäsenet. Sain niistä  otettua vähän kuvia päivällä armottoman tenttiä varten opisekelemisen lomassa. Tässäpä ne sitten olisivat. Otin nyt vain uusista paidoista, kun en jaksanut housuja kuvailla. Niin ja huivista, jonka sain Helsingin tulaisina poikaystävän äidiltä. Keväisisä tunnelmissa siis, uuden kesätvaatteni olkaatten hyvät....


Siinpä hän on, uusi kukkainen naisellisuuspaitani. En yleensä osta tämän mallisia paitoja mutta jotenkin siellä sovituskopissa tämä näytti silmiini jokseenkin hyvältä. Musta pohjaväri antaa aika paljon anteeksi myös makkaroilleni. : D Kukat tekevät kuitenkin paidasta keväisen värikkään, ja sellaista kaipasinkin. Ihana paita on. Melkovarmasti näette tämän vielä päällänikin, jos kestän katsella valokuvaa itsestäni tämä päällä ;) Niin ja H&M:ltä on kyseinen paita kotoisin!

Sitten jotain vielä värikkäämpää, tosin tuo ylivalkoinen tausta ei kyllä nyt noille väreille hirveästi anna totuudenmukaista esiintuloa. Värit on kyllä luonnossa ehkä enemmän kirkkaammat kuin noin pastelliset. Jonkinlaista välimuotoa nyt ainakin. Tämän yksilön pongasin Lindexin uutuuksista, ja kiikutin sovituskoppiin kiireellä Minusta ruutupaidat, vaikka ovatkin kauluspaitoja, ovat ihanan rentoja ja pirteitä. Värikäs ruutupaita on okein mukava kevätvaate, ja tätäkin varmasti tulen pitämään päällä, ja paljon. Ainasilloin kun kaipan väriä. ;)


Tässä on sitten se tuliaishuivi, jota olenkin tällä viikolla jo käyttänyt. Ihanan pehmeää kangasta ja väri sekä kuviot ovat okein ihania. :) Ehkä voisin laittaa vielä kuvan siiä kaulassani. Sellaisiakin otin. Älkää säikähtäkö kuvakulmaa  ja silmille hyppääviä ryntäitäni  : D Valitettavasti tämä eh...epähienolla kuvakulmalla oleva kuva oli ainoa, jossa huivi pääsee oikeuksiinsa,eikä tänään hyvin epäkuvauksellisena esiintynyt naamani näy tässä, joten valitsin sen tähän. Muutenhan en näin..härsk..ei kun siis kyseenalaisia kuvia blogiini laittaisi. :D


Ok, eli siinä oli sitten tämä keväät uutuudet kaapissani lukuunottamatta niitä housuja. Minun piti kirjoittaa vielä vähän kaikkea muutakin mutta taidanpa jättää ne jutut seuraavaan postaukseen, kun tämä alkaa jo näyttämään aika pitkältä sepustukselta. Sitäpaitsi tuohon viimeiseen yllä olevaan kuvaan on ihan hyvä lopettaa ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10