Leipomuksia

Kuten eilen kirjoitin, on tämä uusi postaus jotain muuta kuin asukuvia ja itsetuntopohdintoja. Halusin kirjoittaa vähän myös eräästä "harrastuksestani" eli leipomisesta. Useimmiten leivoin itse jotain herkkupäiväksi tai vieraiden varalle, koska silloin voin varmistaa, että leivonnaisissa ei ole pähkinää, ei edes jäämiä. Timo on nimittäin pähkinäallergikko. En siis tiedä voiko tätä minun leipomistani harrastukseksi sanoa. Leivon kuitenkin useimmiten ainakin kerran viikossa jotakin. :)

Kauneudella leipomukseni eivät ole siunattu, koska en osaa mitäään hienoja koristeluja tai pikkutarkkaa piipertelyä, suuripirteinen ihminen kun olen. Leipomukseni onneksi useimmiten maistuvat oikein herkullisilta, vaikka kauniita tai näyttäviä ne eiväy olekaan. Nautin leipomisesta suunnanntomasta, se on rentouttavaa. Ainut asia, mistä en siinä tykkää, on se, että yleensä leipomisesta syntyy hirveästi sotkua. Minä kun en hirveästi tykkää siivoamisesta. Onneksi Timo siivoaa jälkeni aika usein : D Hyvä työnjako, vai mitä ;) 

Tässä olisi kuitenkin kaksi kuvaa tässä kuussa leivotuista, ja jo tuhotuista leipomuksista. Hyviä olivat. 


Ensimmäinen tiikerikakku, jonka olen eläissäni tehnyt ihan itsenäisesti, ilman äidin apua. Suklaaraidasta tuli vaan hieman dominoivampi kuin sen pitäisi olla : D



Suklaakuorrutetut paholaisenkakut, mitä tein sunnuntaina. Eivät ehkä näytä kovin kummoisilta, mutta hyviä olivat. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni