Viikonloppua kaikille

Tänään lähden sitten kotikonnuille, lapsuuteni paikkakunnalle vähäksi aikaa. Viimeiset mökkeilyt tähän kesään olisivat myös luvassa ensiviikolla. Sitä ennen oleskellaan vaan äidin tykönä. Olen pakannut mukaan graduun liittyvää kirjallisuutta, jos sitä saisi luettua edes vähän. Viikonlopuksi mukaani lähtee myös Timo, joka sitten maanantaina palailee tänne Joensuuhun, kun minä jään vielä muihin maisemiin. Uusi bloginpäivitysinnostukseni varmaan nyt seisoo taas reilun viikon ennen kuin palailen taas kotiin takaisin. 

Aion kuitenkin vielä pitää tätä blogia pystyssä, ja yritän postailla useammin. Kunhan keksin kaikkea kivaa, mitä kirjoitella, ja mistä laittaa kuvia. Luovuttamaan minusta ei ole. Pari kuvaa näin viikonlopun kunniaksi. Palasia viime sunnuntailta, ja tältä kuluneelta viikolta.


Paholaisenkakkujen ohjkirjastaan...


Kaverin tuomaa punaviiniä, joka juotiin kyseisen kaverin kanssa sunnuntaina. Kuva etiketissä vaati päästä kameralle.


Ja tuhottiin myös minun ostamani viiniullo, jonka etiketti ei ollut niin hauska, mutta ostin sen koska sitä kuvattiin hennon NAHKAISEKSI : D Nahkajutut on vähän sellainen sisäpiirijuttu Joutsenon Opisto vuodelta, jolloin siis kyseiseen kaveriini olen tutustunut monta vuotta sitten. : D


Uusi kotihameeni, kirpparilta löydetty :D


Todella oudon (=härskin) näköinen nektariini, jonka söin tuossa yhtenä päivänä.


Kaikkien bloggaajien pakollinen ruokakuva. Ateriani tiistaipäivänä. Pastaa, jauhelihakastiketta, salaattia ja fetaa. Nam!


Söpö kissasäätöpankkini, jonka kauniilla ilmeellä ja veikeydellä toivotan teille kaikille oikein sikasiistiä ja hauskaa viikonloppua! Over and out.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8