Blogin kohtalo? (+ asu viime viikon torstailta)



Tuossa jälleen yksi erittäin huonosti kuvaamani asukuva aina niin ihanan peilin kautta. En tiedä onko tässä taas mitään järkeä, kun nää miun kuvat ei oikein tahdo luonnistua. Muutenkin mietityttää koko tämä blogi. Ei tätä kovin moni lue, ja en edes tiedä, mutö tänne kirjoittelisin. Kriisi on päällä. Haluaisin todella kovasti päivittää myös tätä blogia. Turhauttaa vaan välillä, kun en tiedä, mihin suuntaan viedä tätä. 

Lukijoina on vain tuttuja ja sukulaisia, niin onko tässä enää mitään järkeä? Mie en ole mitenkään muodikas. En harrasta shoppailua juuri muutn kun alennusmyynneistä ja kirppareilta. Muotiblogiksi tästä ei ole, enkä tiedä onko tyyliblogiksikaan. Miulla ei oikein oo mitään tyyliäkään. Vaatteet joita miulla on, sattuu vaan olevan sellasia, jotka on jotenkin miellyttänyt silmää. 

Yleensä en edes muista laittaa, mistä vaateet ovat : D No nyt laitan. Housut on Kappahalista, paita on siskon vanha ja näkyy olevan alunperin Vero Modasta, pöllökoru on Jim&Jill tuotantoa. Se on muuten kerran jo irronnut ketjustaan toiselta puolelta niin, että silmät roikkuivat toisella sivulla alaspäin. Onneksi kalamies veljelläni oli pihdit kalapakissa, ja se sai kiristettyä pöllöparan takaisin kuntoon : D

Mihinkäs jäin? Niin tämän blogin järkevyyteen. Kirjoittaminen on kivaa, mutta koska tämä on tammöinen sillisalaatti, niin siksi päivittelykin välillä katkeaa pitkäksi aikaa. Kun en vaan tiedä, mitä tekisin. 

Lopettaakko koko blogi, vai jatkaa....siinäpä vasta pulma!

ps. Tänään taas pyörimään kirppikselle, ja sitten kuuntelemaan Kerubiin stand uppia...


Kommentit

  1. Kommentoitko sä paljon muiden ihmisten blogeja? Itse sain heti enemmän lukijoita, kun aloin verkostoitua muiden bloggaajien kanssa kommentoimalla. :) kannattaa myös liittyä blogilistalle ja blogloviniin, ihmiset seuraavat niiden kautta paljon blogeja. Älä ota turhaa stressiä blogistasi ja sen tulevaisuudesta - kirjoita silloin kun hyvältä tuntuu, ja itseäsi varten! Kyllä ystävistä ja sukulaisistakin on mukavaa lukea kuulumisia täältä. :) ja mitä kuviin tulee, pistä timo kuvaamaan! Musta on ainakin kiva katsella kuvia kirpparilöydöistä, koska itse teen niitä harvoin.

    VastaaPoista
  2. :D Joo, eipä sitä pidä liikaa murehtia. Kyllä mie välillä oon kommentoinut muita. Ja jollain listallakin tää blogi on. Mutta ei kannata lukijoihin tuijotella. :D On se timo välillä kuvannutkin. Aina vaan ei jaksa sitä hätyytellä kuvailemaan. Ja oon kai liian tuon hoikentavan peilin koukussa. Totuus on vaikea kohdata silmästä silmään välillä. Kiitos rohkaisusta :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni