Päivän puuhia ja asua

Tänään sain askarreltua joulukortit loppuun, mikä vaatikin aika paljon työtä, hikeä, ja kyyneleitä ;) No ei vaineskaan. Mitä nyt kipeä selkä hieman kärsi istumisesta. Täytyy kyllä sanoa, että korteista tuli ainakin persoonallisia. Huomenna ne pitäisi sitten laittaa kirjekuoriin, ja kirjoitella osoitteet sekä liimailla postimerkit. Sitten ne olisivat valmiina matkaan ;)Kävin tänään myös kaupungilla. Piti hakea sitä liimaa korttien tekoon, ja samalla ostelin paketointitarvikkeet sekä sitten sen kummilahjan. Päälläni oli seuraava hurmaava kokonaisuus, johon olisin tyytyväinen, jos en olisi näin hemmetin lihava ja turvonnut. No, aina ei voi voittaa. Eikä edes joka toinen kerta. Asiaan vaikuttanee myös, että päällä oli rönttörintsikat. Vieläpä koko päivän. Tytöt, muistakaa hyvin istuvien rintaliivien tärkeys! Ne tekevät ihmeitä.
Mikään ei voita lahkeista liian isoja housuja, ja mahamakkaraa esittelevää paitaa. NOT :D No, tykkään silti esimerkiksi housujeni väristä, sekä paitani leobardeista ja muista kuvista. Unohtamatta ihanan pirteän vihreää neulettani. Ehkä ne antavat anteeksi sen, ettei kroppani nyt tällä kertaa näyttänyt parhaita puoliaan. Sitä kohti kuitenkin mennään, että paremmalta alettaisiin näyttää. Hitaasti mutta varmasti. Ainakin olen saanut painon nousun pysähtymään. Siitä on hyvä jatkaa joulun jälkeen alaspäin.

Niin noista vaatteista. Housut ja lyhythihainen paita Kapphal. Vihreä neule Lindex.

Eipä tässä sen kummempia. Hieman asua, ja tekemisiä. Palaillaan taas joskus.

Kommentit

  1. älä murehdi vartaloasi liian paljon :) pääasia että sulla on hyvä olla. ja kuten sanoit, oot saanut painon nousun pysähtymään. se on hyvä alku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän sitä pitäs olla murehtimatta liikaa. :) vuosien kokemus itsensä sättimisestä vaan välillä tulee tielle :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10