Fanityttöilyä joulukuun alun kunniaksi


Joulukuu on nyt alkanut, ja minäkin ajattelin nyt muiden tapaan tulla sitä ihmettelemään ;) Tämä syksy on  mennyt erittäin nopeasti. Niin nopeasti, että ihan hirvittää. Tänään, joulukuun ensimmäisenä päivänä, oli ihan parasta, kun sai avata joulukalenterin ensimmäisen luukun.  Itselläni tosin on tänä vuonna vain tylsä fazerin suklaaversio, jossa on vain suklaita, ilman minkäänlaisia kuvia.

Vaikka nyt onkin se joulukuu, niin tulin kirjoittamaan ehkä kuitenkin enemmän siitä, miten tämä viikonloppu on kokonaisuudessaan sujunut. Pidin perjantaina ja lauantaina nimittäin pienoista Dr. Who maratonia. Puhun siis BBC:n  Doctor Who - sarjan 2000-luvun versiosta. Olen jo kerran katsonut kaikki netflixistä löytyvät jaksot kyseisestä sarjasta, ja kesällä myös niitä uudempia jaksoja,kun YLE niitä näytti. Tällä kertaa skippasin kuitenkin ensimmäisen kauden, ja menin suoraan toiselle. Tulinkin katsoneeksi kaikki jaksot, joissa David Tennant on Tohtorina. Yksi niistä on kuitenkin varattuna vielä tämän illan viihdykkeeksi.En ole blogiin hirveästi kirjoittanut tv-sarjoista, vaikka ne ovat minulle, telkkarisukupolven jäsenelle, erittäin tärkeä osa elämää. Minähän olen lähestulkoon kasvanut television edessä. Nyt kuitenkin ajattelin korjata asian, ja kirjoittaa muutaman sanasen Doctor Whosta, ja siitä mikä minua siinä sarjassa viehättää. 

No, ensinnäkin se on brittiläinen sarja. Ja minä rakastan britti-sarjoja. Olen hulluna brittiaksenttiin, ja britteihin ylipäätänsä. Toisekseen, Doctor Who on yksi oudoimmista sarjoista, joita olen koskaan katsonut. Ja minä rakastan kaikkea outoa. Tämä johtuu varmaan lähinnä siitä, että olen itsekin outo.  :D Kolmanneksi, Doctor Who on jännittävän kutkuttavan ihana scifisarja, jossa on monipuolisia jaksoja, ja aimo ripaus hyvää huumoria.

Sarjassahan päähenkilön, eli Tohtorin, näyttelijä vaihtuu usein. Se on samalla sekä älyttömän hienoa, että jonkinmoisen ärsyttävää. Jokaiseen Tohtorin vaihdokseen olen kuitenkin loppujen lopuksi aina tottunut, eikä tähän mennessä kukaan ole lopullisesti pettänyt odotuksiani sarjaa kohtaa. Silti minulla on tietenkin lempitohtorini, ja se on David Tennantin esittämä inkarnaatio tohtorista. Siksi olin viime viikonloppuna niin innoissani ja ihastuksissani  sarjan 50-vuotis erikoisjaksoon. Siinä oli nimittäin myös hänen esittämänsä Tohtori mukana. 

En tiedä, mikä juuri David Tennantista tekee minun silmissäni sen parhaan Tohtorin. Siinä miehessä on vain jotain charmia, mikä puree minuun. Nimenomaan siis silloin, kun hän esittää Doctor Whota. Se rooli istuu Tennantille todella hyvin. Pidän toki myös Christopher Ecclestonin ja Matt Smithin versioista Tohtorista, mutta David Tennantissa on vielä enemmän sitä jotain, mitä Tohtorin hahmo mielestäni vaatii.


Tämmöistä fanityttöilyä oli tänään tarjolla. Seuraavalla kerralla luvassa on jotain aivan muuta.

ps. kuvat otin pysäytetystä kuvasta kameralla, samalla kun katsoin. Koko sarjan tekijänoikeudethan ovat tietysti BBC:llä. 

Kommentit

  1. Tennant on kyllä mullekin SE Tohtori, mutta tykkään Smithistäkin tosi paljon. Kauhulla odotan nyt jouluna tulevaa spesiaalia joka jää Smithin viimeiseksi jaksoksi ja uusi Tohtori tulee kuvioihin. Mä tuun niin varmasti itkemään koko jakson ajan :D

    VastaaPoista
  2. Miulla meni vähän aikaa Smithiin tottuessa mutta kun totuin lopulta,niin aloin tykkämään siitäkin. Tennant on silti se the Doctor miulle ;) Saa nähdä yltääkö seuraava tihtori edellisten tasolle...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10