Lähestyvän joulun kunniaksi: 24 faktaa minusta


Koska nautin turhien faktojen jakamisesta itsestäni, niin ajattelin muutaman taas vaihteeksi rustata ;) Yritän keksiä sellaisia faktoja, joita en ennen ole tänne kirjoittanut. En voi kuitenkaan täysin luvata etteikö vanhojakin luiskahtaisi sekaan. Kun en nyt jaksa kahlata vanhoja postauksia niin tarkasti läpi.

Pidemmittä puheitta..faktatietoa meikäläisestä ;)

1. Tänä vuonna päätin tehdä joulukortit itse. Nyt pari tuntia niitä hiki hatussa vääntäneenä, voisin miettiä uudemman kerran, ettö oliko se niin hyvä idea :D

2. En ole kovinkaan kätevä käsistäni, tai hyvä edes askartelemaan. Edellinen faktakin jo sen kertoo, ettei taitamattomuuteni estä minua yrittämästä.

3. Veljelleni syntyi hiljattain esikoinen. Tyttö :) Ja allekirjoittanut pääse kummiksi...ihanaa, kummityttöä minulla ei vielä olekaan ;)

4. Suunnittelen jo täyttä päätä sitä, miten ihania tyttöjen juttuja pääsen pienelle prinsessalle kummin ominaisuudessa ostelemaan. Oikeastaan sitäkin enemmän odotan sitä, millaisia prinsessaleikkejä pääsen leikkimään ;) Niitä tosin pääsee harrastamaan jos siskon tytönkin kanssa. :D

5. Toivon tosin,että tuleva kummityttöni leikkisi jotain muutakin kuin vain prinsessaleikkejä.

6. Järkytyin kun kuulin, ettei kummipoikani (9 wee) tykkää ollenkaan Harry Potterista. No, eihän kaikkien siitä tarvitsekaan tykätä.

7. Tämän vuotinen presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotto oli mieleeni. Konsertti oli mukavaa vaihtelua, ja pidin etenkin Vesa-Matti Loirin esiintymisestä siinä.

8. Olen tällä hetkellä koukussa Doctor Who- sarjaan. 

9. En pidä siivoamisesta. Silti sitä on vain pakko välillä harrastaa. Tulevalla viikolla olisi tarkoitus tehdä oikein kunnon joulusiivo.

10. Emme ole olleet poikaystäväni kanssa yhtään joulua vielä yhdessä, vaikka olemme olleet yksissä maaliskuussa jo kuusi vuotta. 

11. Emme silti aio viettää tätäkään joulua yhdessä. Yhteisiä jouluja ehtii viettää sitten myöhemmin. Tällä hetkellä haluan viettää joulua oman suvun parissa, ja poikaystävä omilla porukoillaan. Nyt kun vielä asumme suhteellisen lähellä molempia puolia

12. Alkuaikoinamme väitin poikaystävälleni, että vanhempani eivät hyväksy minulle mieheksi kuin parrakkaan juutalaisen. Ja siis ovat juutalaisia itsekin ;) 

13. Tietenkin vitsailin, ja poikaystäväkin tiesi sen. Huumorintajuni on sanalla sano hieman outo. 

14. Oikeasti vanhempani ovat olleet lähinnä tapakristittyjä. En tosin tiedä uskovatko jumalaan, vai eivät.

15. Poikaystävälläni, vai pitäisikö sanoa miehelläni, on tällä hetkellä tosin se parta...ja viikset :D

16. Parrasta tykkään, viiksistä en oikein ole varma. :D

17. Taidan olla lätkässä David Tennanttiin..hys, älkää kertoko kellekkään ;)

18. Naapuriimme on muuttanut juuri Watson

19. Gradun teon tosiasiallinen aloittaminen on edelleen hitsin vaikeaa

20. Pienenä toivoin, että minulla olisi kaksoissisar.

21. Pienenä leikin paljon yksin. Eläydyin barbileikkeihin niin, että barbit itkeskelivät aina välillä. Jopa niin kovasti, että äiti tuli joskus ihmettelemään, mikä minulla on hätänä :D

22. Katso aina välillä Salattuja Elämiä komediallisena viihteenä.

23. Olin viime vuonna hyvin pettynyt ja surullinen kun Joulupukin kuuman linjan pukki oli vaihtunut :(

24. Halusin pienenä aina soittaa Pukin kuumalle linjalle, mutta en koskaan saanut. Nyt taitaa olla liian myöhäistä :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10