"I Believe I can fly"

On luvattoman pitkä aika siitä, kun olen kirjoittanut tänne yhtään mitään. Sen takia pääsette nyt nauttimaan massiivisesta postauksesta kuvien kera. Kuvat on tosin kökköä kännykkälaatua mutta ei anneta sen häiritä meitä. ;)

Postauksen tarina alkaa launtaista 28.2 jolloin matkasin Imatralle kiusaamaan kaveriani siellä. Imatralta matka jatkui seuraavana tiistaina kohti Savon seutuja sukulaisiin ja katsomaan äitiä sairaalaan. Äiti on siis se mystinen sukulainen, joka on vakavasti sairas, ja viettää tällä hetkellä loppuelämäänsä saattohoito-osastolla. Elämä on siis ollut viime aikona vaikeaa, ja silti olen yrittäyt viettää mukaviakin hetkiä kaiken vakavamman keskellä. Imatran osio reissussani teki sii erittäin hyvää. Ja vaikka Savossa meni aikaa äidin luona istuessa ja olo oli melko surullinen, mahtui sinnekin hauskoja ja hyviä hetkiä siskojen, ja vanhimman siskon perheen kanssa. Viime viikonloppuna sain nauttia myös veljeni perheen, ja etenkin ihanan kummityttöni kanssa.

(En tule käsittelemään tässä postauksessa äitini sairautta sen enempää, sillä sen aiheuttamat tunteet ja olotilat ovat mielestäni senverran yksityisiä, että ne eivät tämän tarkemmin kuulu blogiini. Aion siksi seuraavassa keskittyä matkani iloisiin asioihin, vaikka se saattaa jostakusta tuntua oudolta. Saan kuitenkin murehdittua äidin tilannette ihan tarpeeksi tässä elettävässä elämässäni, että en katso tarpeelliseksi jakaa tätä surua sen enempään tänne blogiin.)

Palatkaamme siis vielä matkan alkuun ja lähtöön Imatralle sekä siellä oleiluun. 


Yllä näette millainen asua, ja naama sekä kampaus minulla oli reissulle lähtiessä. Valitsin päälleni rennot ja mukavat vaatteet junamatkalle. Tein kuitenkin hieman nätimmän kampauksen sekä näyttävämmän meikin, sillä nautin laittautumisesta.

Perillä kävelimme ystäväni kanssa kaupan ( ja köh..alkon..köh) kautta hieman pidempää reittiä hänen asunnolleen. Matkalla näimme aivan järettömän määrän sorsia, ja niistä oli otettava useampikin kuva. Sorsat alkoivat kuitenkin lähestymään uhkaavasti (luulivat saavansa ruokaa) joten aika pian väistyimme takavasemmalle ja jatkoimme matkaa.Ystväväni asunnolla keittelimme (tai hän keitti) todella hyvää kanakeittoa ja nautimme viiniä. Löysin päähäni myös pitsiset kissankorvat ;) Lauantain-ilta meni melkolailla höpötellessä ja odottaessa ystäväni miestä kotiin,


Teimme viinin lisäksi myös Narsu-drinkkejä, joihin tuli kuoharia, Ret Cattia ja muumilimsaa. Muumilimsa oli se tärkein aineosa ;) Ihmettelette kenties, mitä Narsut ovat. No ne ovat pieniä olioita, jotka sattuvat olemaan norsun ja marsun risteytymiä. Niillä on norsun kärsä sekä lepakkokorvat sekä karvainen ja pieni ruumis :D


Seuraavana päivänä alkoi urakkani Dragon Agen parissa, jota pelasimme Playstation kolmoselle. Tein itselleni sinne köyhän kääpiön nimeltään Nahkis, jota ystäväni alkoi kutsua hiirimieheksi tämän omituisen ulkonäön vuoksi. :D Joku taisi mainita sen olevan myös rikos luontoa vastaan. En tiedä sitten, minusta se on aika söpö kääpiöksi. Nöpönenä ja kaikkea. :D


Illalla kävimme pelaamassa roolipeliä, josta minä en tajunnut mitään. Menin vain mukana toisten neuvojen mukaan. Hahmoni oli hullu kissakylpylän pitäjä, joka halusi siitosorin kissoilleen., (siitosori-osio ole meikäläisen oma päähänpisto ja siltä se kuulostaakin :D)  sillä hän halusi vielä enemmän kissoja kylpyläänsä.

Itse pelissä ollut seikkailu jäi hieman vieraammaksi, sillä siinä edettiin hahmon taitojen ja hahmoluokituksen mukaan heittämällä noppaa, mistä minä en tajunnut yhtään mitään. No jaa. Tulipahan kuitenkin osallistuttua.

Maanantaina olimme tuhmia ja menimme Bar Q:hun istumaan ja juopottelemaan sekä pelaamaan biljardia. Biljardin pelaaminen oli mukavaa. Kanssamme siellä olivat ystäväni pari muuta ystävää. Hauskaa tuli pidettyä. Kun jäimme ystäväni kanssa kahden joku setä tuli kutsumaan meidät joko kihlajaisiinsa tai sitten joukkoitsemurhaan. Siitä ei oikein saanut selvää. Asia jäi myös mysteeriksi.

Sellaista voi kuitenkin sattua vain Imatralla :D

Muuten Imatralla oleminen meni leikkiessä seuraavassa kuvassa näkyvän suuren pedon kanssa. Muutenkin tuli herraa rapsuteltua melkoisesti. Söimme myös järjettömän määrän Lidlin pakastepitsaa, paistoimme lättyjä sekä katsoimme monta jaksoa Pitkän Jussina majataloa.


Tiistaina lähdin erään siskoni kyydissä Savoon. Menimme siellä katsomaan äitiä ja majoituimme vanhimman siskoni perheen luona, jossa kolmas siskoni oli jo valmiiksi kylässä. Ikävien asioiden merkeissä tuli vietettyä aikaa mutta siinä samalla oli mukava viettää laatuaikaa myös peräti kolmen siskoni kanssa yhtäaikaa. Se on yleensä harvinaista herkkua.

Minun patjani valloitti muuten miltei joka ilta Nöpö-kissa. Mokoma makasi siinä pitkin pituuttaan. Häipyi kyllä kun itse kävin pitkälleni.


Eräänä aamuna otin myös hienon kuvan röllistä servettitelineessä. Tein asetelman aivan itse :D Se näyttää siltä kuin rölli kirmaisi kesäisillä niityillä lehmien kera :D


Torstaina kävimme viellä aamupäivällä äitini luona, jonka jälkeen kaksi siskoistani ottivat suunnan Mikkelin kautta kohti Lappeenrantaa. Minä jäin Savonlinnan hienoon kirjastoon odottamaan, että vanhin siskoni pääsee töistä. Olin nimittäin päättänyt itse jäädä törkeästi kylään vielä sunnuntaihin asti. Perimmäisenä syynä tietenkin äidin luona käyminen vielä pari kertaa mutta isolta osaltaan myös siksi, että sain viettää aikaa siskontyttöjen (ja vähän siskonpojankin) kanssa. Kaikki kolme ovat teini-iässä, tosin vanhin täytti jo 18 vuotta :)

Perjantaina pidimme siskontyttöjen kanssa leffaillan vaikka toinen heistä nukahtikin minun patjalleni :D Katsoimme Hatchikon - tarinan uskollisuudesta. Elokuva oli hyvä ja todella liikuttava :( Koira siinä oli todella suloinen.


Lauantaina tuli sitten veljeni perheineen myös käymään samaan aikaan, joten sain samalla viettää aikaa myös rakkaan kummityttöni kanssa. Hän on oppinut jo kävelemään  vaikka meno onkin vielä hieman huteraa. Tuli sitten nautittua ajasta melkoisen paljon sukulaisten kanssa. Sunnuntaina ehdimme heidän nuotiopaikalleen paistamaan makkaraa, mistä en tietenkään muistanut ottaa kuvia.

Sellainen oli siis minun Imatra-Savo excursioni. Surullisia, haikeita ja rankkoja asioita mutta myös paljon iloa, hauskanpitoa ja ajan viettämistä läheisten kanssa. <3

(Saatatte miettiä, miten postauksen otsikko liittyy mihinkään...no enpä kerro mutta siskontytöt taitavat tietää ... :D Johtunee siitä, että olen ehkä pudonnut pienenä päälleni ;))

Kommentit

 1. Kuulostaa aika vaaralliselta tuo drinkki! :D Mulla on vähän Red Cat -traumoja nuoruusvuosilta, hehe. ;) Jaksamista arkeen, hienoa että jaksat vaikeuksista ja surusta huolimatta myös keskittyä elämän positiivisiin puoliin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tuli vähän teinifibat kun ostettiin tota red cattia.. taitaa olla ensimmäinen juoma myös mitä aikoinaan vuosia sitten (Joutsenon opistolla ollessa) ostin ihan itse Alkosta :D

   Juu, kiitos. Pakko se on yrittää jotain positiivistakin miettiä ja tehdä, ettei mene pelkäksi suruksi elämä. Näille asioille kun ei voi mitään muuta kuin ottaa vastaan se, mikä eteen tulee ja edetä sen mukaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8