Kevään kirppislöytöjä


Olen tehnyt helmikuun lopulla ja maaliskuussa todella hyviä kirpputorilöytöjä, ja nyt on hyvä aika esitellä ne. Yleensä löydän kirppareilta lähinnä vaatteita mutta tällä kertaa tarttui mukaan pari muutakin juttua. Aloitetaankin sitten niistä, ja vasta sen jälkeen ihaillaan vaatelöytöjä ;)

Sisustuskärpänen ainakin puri edellisellä kirppisreissullani, kun satuin ostamaan nämä kaksi merellistä taulua :D Kyseiset sisustuselementit maksoivat yhteensä vain euron, ja jokin niissä puhutteli sisäistä sisustussilmääni. Nyt ne ovat saaneet paikkansa valkoisen lipaston päältä jolla muutenkin on sininen teemavärinä ;)


Sisäinen lukutoukkanikin löysi tällä kertaa jotain aivan mahtavaa, ja senkin vain eurolla. Oikeasti, vain eurolle. Kovakantinen Markus Zusakin Kirjavaras, joka on jo pitkään keikkunut nälkävuottakin pidemmällä lukulistallani. Nyt sain sen kaunokaisen omaan hyllyynoi. Koska sen kansi on yksi parhaista kansistä (minun mielestäni), mitä vain voi kirjalla olla, toimii sekin tällä hetkellä hieman sisustuselementtinä. Tosin syynä tähän seikkaan on sekin, että kirjahyllyt alkavat olla tupaten täyttä, joten kyseinen teos ei mahtunut seisomaan hyllyyn normaaliin tapaan...


Näiden "sisustuselementtien" jälkeen esittelyssä onkin sitten vain vaatteita, jotka tosin ovat melkoisi löytöjä ^^ 

Ensimmäisenä musta H&M:n mekko (jota itse käyttäisin ehkä mieluummin tunikana), johon tykästyin sen yksityiskohtien takia. Leppakko-sivusta tai hihat ovat aivan ihanat, samoin vyötärön kohdalle jäävä, mekkoon ommeltu vyö. Mustaakaan ei voi naisen vaatekaapissa olla liikaa, etenkään mekkoina tai tunikoina  ;)


Seuraavana esittelyssä on siisti (anteeksi ryppyisyys, en ole jaksanut vielä silittää), alunperin Vero Modasta peräisin oleva lyhythihainen sininen paitamusero, joka muistuttaa farkkupaitaa, vaikka oikeasti onkin puuvillaa ja siten melko hegittävää kangasta. Sopii tulevaan kevääseen ja kesään kuin nenä päähän. Kunhan jaksan hieman silittää sitä.




Löysin kirpputorilta myös pitkästä aikaa ostamisen arvoisen t-paidan. Olen printtipaitojen ystävä ,kuten olen täällä ennenkin maininnut, joten minun oli pakko ostaa tuo suloinen nalle-teeppari. Sopisi hyvin vaikkapa kesän festareille, jos siis sellaisille tulen menemään :D



Seuraavat kolme vaatetta ovatkin sitten pitkähihaisia neulepaitoja. Ensimmäisenä ohuin kolmikosta eli Elloksen Sarah Kelly malliston ohuen ohutta neulosta oleva paita. Tätä olen testannut jo päälläni, ja oikein hyväksi tämä osoittautuikin vaikka kangas onkin melko karkean tuntuista. Neutraalin värinsä ansiosta tätä ohutta neuletta voi kevään ja kesän aikana yhdistellä moniin eri asukokonaisuuksiin. 


Tämä seuraava neule taas on hieman arkisempi ja värikkäämpi. Sitäkin olen ulkoiluttanut jo pari kertaa, ja olen tykkännyt. Se on juuri sopivan kokoinen, ihanan värinen (kameran linssin ulkopuolella hieman tummemman liila), sekä rennon mallinen. Pidän siitä todella paljon. Lisäksi olen kaipaillut tämänkaltaisia ohuempia neuleita enemmän kaappiini.


Viimeinen neule onkin sitten paksumpaa materiaalia ja jokseenkin karkkisemman violetti, jos sellaista ilmaisua nyt voi käyttää. Se on myös näkynyt täällä blogissa osana asuani. Mielestäni neule on täydellinen, ja kylmemmillä ilmoilla ja talviaikaan se sopii hyvin mekkojen kaveriksi. Se istuu hyvin, ja mielestäni jopa hieman häivyttää huonoimpia kurvikohtiani. :D



Löysin kirpputorilta myös uuden kevättäkin alle kolmella eurolla. Se on ehkä hieman liian iso minulle, ja vetoketjun kanssa saa tapella, mutta pidän siitä silti. Lenkillä se toimi tänään ainakin todella hyvin. Hintaansa nähden melko hyvä löytö siis vaikka kaipaakin ehkä rinnalleen hieman virallisemman näköistä ja sopivamman kokoista takkia ;)



Sellaisia löytöjä siis tällä kertaa. Mitäs pidätte? Itse olen ainakin hyvinkin tyytyväinen saaliiseeni!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni