Kuoseja ja elämääPerjantaina hain uudet silmälasini, ja viikonloppuna piti hieman nähdä vaivaa niihin tottumiseen. Edelleenkin toinen nenätyyny jättää todella pahan painauman nenänsivustaan, joten tällä viikolla pitää ehkä käydä vielä säädättämässä niitä. Tänään en jaksa sitä vielä tehdä, koska heräsin aivan järkyttävään maanantaifiilikseen. Elämä ja etenkin työttömyys tuntuu niin turhauttavalta tällä hetkellä mutta sen kanssa on vain elettävä ja porskutettava eteenpäin. Etenkin kun tässä on näitä muitakin huolia.

Unohdetaan nyt kuitenkin nämä ikävät asiat ja keskitytään viime perjantain asuun uusine silmälaseineen. Edelleenkin muuten tuntuu, että näytän niin oudolta uusissa laseissani :D Vaikka monet sanoivat, että nämä muistuttavat vanhoja lasejani. Itsestäni kuitenkin tuntuu, että nämö ovat todella erinäköiset niihin verrattuna, ja näytän ihan erilaiselta.

Uusien lasien lisäksi minulla on myös pari uutta vaatetta. Alkoi olla sen aika ;) Tosin nyt pidän hieman ostoslakkoa, koska viime aikoina olen täydentänyt vaatekaappiani vähän liikaakin. Yksi tilaus tosin on vielä H&M:ltä tulossa. Sen kälkeen pidän kuitenkin taukoa vaatteiden ostamisessa kesään asti vähintäänkin. Pitää varmaan pistää joku  elämäntapamuutos tavoite sen hinnaksi, että saisin ostaa jotain uutta siskontytön rippijuhliin kesällä :D Niin veljen avovaimo oli ilmeisesti ainakin tehnyt. Törkeästi voisin matkia hänen esimerkkiään ;) Tai sitten en. Saa nähdä.


Mennäänpä nyt kuitenkin tarkastelemaan tätä asua. :D Päätin olla vähän hassu ja yhdistää kahta eri kuosia. Minusta pilkut ja seepraraidat kyllä toimivat tässä asussa hyvin yhteen. Pieni vaatehulluttelu piristää välillä. Onpahan värit sentään vain mustaa ja valkoista, niin kokonaisuus ei ole niin sekava.


Seepra-tunikan ostin Seppälästä, ja se oli alennuksessa, joten se ei myöskään rokottanut kauhean paljon lompakkoani. Pidän sen mallista ja kuosista todella paljon, ja käytännöllisesti ajateltuna se kävisi minusta myös tulevaisuudessa töihin puettavaksi vaatteeksi, tosin ehkä hillitymmin asustettuna.


Pilkulliset legginssit taas on ostettu Citymarketin tarjouksesta. jossa kahdet legginssit sai ostettua kymmenellä eurolla. Säätö oli melko hyvä mielestäni, sillä käytän sellaista kokoa legginsseistä, joka oikeasti maksaisi melkein sen kympin yleensä yksinään. Ostin sitten nämä pilkulliset ja toisiksi valikoin perusmustat, sillä entiset sellaiset alkoivat olla reikäiset. Voihan se olla, että nämäkin kuluvat nopeasti mutta toivon, että kevään kestäisivät hyvänä.

Ohut neule, jonka laitoin asuuni onkin sitten jo monesti täällä nähty H&M:n perusvaate. Koruna toimi vain anopilta saatu rannekoru, joka onkin ollut viime aikoina ahkerassa käytössä. Harvat rannekorut pysyvät kädessäni tai tuntuvat mukavalta mutta tämä on kyllä toiminut mainiosti. Mitä nyt viikonloppuna siskon kissa yritti hieman leikkiä sillä, kun se oli ranteessani.

Viikonloppu oli melko mukava ja rento. Kävin kahtena päivänä äitiä katsomassavaan kes, ja se on henkisesti melko rankkaa. Katsoin jo isän kuolevan keuhkösyöpään, joten tiedän kyllä mitä on odotettavissa mutta silti se tutuu rankalta. Äiti on melko väsynyt nyt. En halua siitä nyt sen enempää kirjoitella vaan keskittyä tähän loppuun vielä hieman iloisempiin asioihin.

Veljeni perhekin tuli tosiaan siskoni perheen luo lauantaina, ja pääsin näkemään rakasta kummityttöäni. Hän on kyllä suloinen pakkaus. Kävely sujuu jo aika hyvin, ja on hellyyttävän näköistä. Hän osaa myös sanoa Kukkuu <3 Tykkään muutenkin viettää aikaa sisarusteni ja heidän perheittensä kanssa, ja sitä on nyt tullut tehtyä sattuneesta syystä enemmän kuin yleensä. Olen onnellinen, että minulla on tukiverkko, vaikka sisaruksillani ei olekaan sama isä kuin minulla. Tunnen kuitenkin kuuluvani heidän joukkoonsa, ainakin yleensä :)

Heh, jännä juttu. Tämä blogiin kirjoittaminen auttoi kyllä tähän karmeaan maanantaimorkkikseen <3 Jospa loppupäivä menisi iloisemmin, kunhan saisi tuon mörököllinkin iloseksi :D

Kommentit

  1. Oikein kivat lasit, passaavat sinulle todella hyvin! :) Munki pitäis saada aikaiseksia hommattua uudet lasit, mun vanhat on ollut mulla jo ala-asteelta lähtien. Siksi varmaan pidänkin niitä vaan kotona pelatessa ja töllyä kahtoessa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mie en pystyis olemaan ilman laseja kodin ulkopuolellakaan kun on niin kovat miinukset ^^ Mutta kyllä ne lasit kannattaa silloin tällöin uudistaa vaikka niitä ei niin paljon tartteiskaan siinä on aina vaan se ongelma, että ovat niin kalliita.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10