Syksyn vaatehankintoja

Syksyn aikana olen tehnyt muutaman vaatelöydön kaappiini. Laitoin myös aika paljon käyttämättömiä vaatteita pois (kaverille osa, osa keräykseen), joten muutama uusi tulokas mahtui kaappiin. ;) Olen tehnyt löytöjä sekä vaatekaupoista, että kirpparilta. Nyt esittelen siis molempia tässä postauksessa.

Aloittakaamme kauppojen antimilla, joita on hurjat kaksi kappaletta. Lindexin alerekistä löysin itselleni epätyypillisesti ruskean paidan. En vain voinut vastustaa sen kuviointia, ja mallia. Kerrankin tuli myös ostettua sellainen ale-ostos joka on käytön määrässä todellakin maksanut itsensä takaisin. :) Paita on tällä hetkellä yksi lempipaidoistani.Olin tuossa pari viikkoa sitten Anttilassa, ja ajattelin vain kokeilla erästä kivan näköistä mekkoa. Aikomuksenani ei ollut todellakaan ostaa sitä No, kuinka sitten kävikään. Sovituskopissa rakastuin mekkoon täysin, ja menin sitten ostamaan sen. Tätä mekkoa en ole vielä käyttänyt mutta ajattelin käyttää sitä tulevana sunnuntaina kummityttöni synttäreillä. Ellen sitten muuta mieltäni ennen sitä, sekin on mahdollista.


Seuraavaksi oisi esittelyssä muutama kirppislöytö. Tämän ensimmäisen olette jo nähteentkin eräässä peilin kautta otetussa asukuvassa. Eli kimalteleva kullanvärinen mekko/tunika. Se on hyvin epätyypillinen ostos minulle. En ole yleensä kimalletyttöjä, ainakaan noin suurissa määrin. Jokin kyseisessa koltussa kuitenkin vetosi minuun. Sopiipahan ainakin joulualla oleviin juhliin, mikäli niitä sattuu olemaan. Missä on pikkujoulut kun niitä kaivataan, ja asukin olisi valmiina :D No jaa...voinee tuota käyttää joissain muissakin tapauksissa ;)


Seuraavaksi sitten taas hyvinkin minun näköiseni vaate, jonka löysin Mikkelin kirppikseltä. Valkoinen ja siniraitainen neuletakki, jossa on tuollaiset epäsymmetriset kivasti laskeutuvat helmat. Alunperin Gina Tricon vaate. Tätäkin olen jo pitänyt kerran. Ulkoilutin sitä ylempänä olevan ruskea paidan kanssa viime viikolla, kun kävin katsomassa ystäväni kanssa uusinta James Bondia.


Seuraavan vaate on Cellebesin tunika, sekin kirppikseltä. Se on oikein mukava päällä. Pahoittelen huonohkoa kuvaa. Aluevaltaukseni kohti punaista sai jatkoa tästä, sillä siinä on kyseistä väriä jonkun verran. Välillä on mukava kokeilla jotain erilaista.


Vielä punaisemmaksi meininki menee kuitenkin viimeisen vaatteen kanssa. Kirpparilta löytynyt Seppälän kirkkaanpunainen paita (joka näyttää kuvassa oranssimmalta kuin on) oli kohdaltani todella villi kortti. Punaisuutensa lisäksi se on myös malliltaan himan rohkeampi paita kuin mitä olen tottunut pitämään. Sitäkin oli päästävä kokeilemaan. En tosin ole pitänyt sitä ihmisten ilmoilla vielä päälläni mutta eiköhän senkin aika vielä tule.


Otin paidasta vielä bonuskuvan, jotta näette sen yksityskohtia paremmin.


Sellaisia uusia tulokkaita on siis tällä hetkellä kaapissani. Mitäs tykkäsitte?

Kommentit

  1. Tuo Anttilan mekko on ihanan mallinen, ja Seppälän punainen paita näyttää myös tosi kivalta! :) Asukuvia odotellessa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Toivottavasti näyttävät asukuvissakin jos joskus saan niitä otettuu :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10