Kiva päivä

Alkuviikko tuntui jotenkin niin ankealta kun stressasin erästä asiaa, niin päätin sitten jo aamusta, että tästä päivästä tulisi hyvä päivä. Heräilin joskus kymmenen maissa. Yhdeltätoista olin saanut aamupalan nokkani eteen, ja nautin sitä katsoen samalla vlogeja Youtubesta. Katselin sellaista kanavaa kuin elisa grönman . En ole ehkä kyseisen vloggaajan kohdeyleisöä, sillä olen aika paljon vanhempi. Siis todella paljon. :D Minusta on vain mukava katsella kaikenikäisten vlogivideoita. En tiedä miksi. On vain. Heh.

Aamupalana minulla oli luonnonjugurttia, jonka seassa oli banaania, tuoretta ananasta, kiiwiä ja ripaus hunajaa. Juomana tietenkin kahvi ja vesi.



Aamupalan jälkeen laitoin spotifysta ysärilistan soimaan, ja aloitin naaman laitto-operaation. 


Tosin sitä ennen laitoin kyllä vaatteet päälle, ja nappasin kuvan meikittömästä nassusta.


Meikkasin tällä kertaa ihan tuolla vessassa. Enpähän ainakaan tullut sotkeneeksi pöytäliinaa meikkiin. Useimmitenhan meikkaan siis sohvalla pikkupeilin kanssa mutta nyt parina viime viikkona olen hoitanut naaman laittoa enemmän tuolla vessan puolella.


Alla on tuotteet joita käytin (lukuunottamatta huulipunaa ja puuteria jotka jäivät kuvasta puuttumaan.). Ostin viikonloppuna uuden rasvan nassua varten ja tulin ostaneeksi Lumenen Clear it Ip Antishone moistruraising merkkisen purkilon. Olen ainakin toistaiseksi tykännyt siitä. Se jättää mukavan viilentävän tunteen kasvoille, ja imeytyy suhteellisen nopeasti. Meikkipohjan tein Maybelinen Fit Me meikkivoiteella, jota olen käyttänuyt jo aika pitkään. Myös kajaali ja ripsiväri oli Maybelinen tuotteita. Sattumalta tosin, en ole mitenkään tarkoituksella hommannut kaikkia saman puljun tuotteita vaikka niin voisi luullakkin. Ripsarin on nyt tuollainen Great Lash-putkilo. Luomivärinä vanha kunnon Lumene Natural Code tuollaisissa punaruskeissa sävyissä. Näillä tuotteilla värkkään useimmiten arkimeikkini.


Alla on sitten kuva meikastusta nassusta. Keittiössä oli tällä kertaa paras valo naaman kuvaamiseen :D


Sitten aukaisin hiukset ja laitoin paria tököttiä niihin. Lähinnä siis sellaistaYves Rocherin kampausnestettä, jonka pitäisi tuuheuttaa tukkaa sekä sitten Herbinan hiuslakkaa.


Päivän asusta otin kuvan peilin kautta. Päällä oli Kapphalin siipineule, kirpparilta viime kesänä löydetty Lindexin raitamekko sekä H&M:n mustat peruslegginssit. Kaulassa joskus vuosia sitten Kolin portilta ostettu kaulakoru. Puinen sydän on siis tuo riipius. Päässä panta.


Meninpä sitten itseni kanssa lounaalle Kiinalaiseen ravintolaan. :) Tuo lautanen on muuten niin kiva, että piti ottaa siitä kuva jo tyhjänä.




Söin Kookkoskanaa. Täytyy sanoa, että oli kyllä täyttävä ja maukas annos.


Syömisen jälkeen lähdin kirppiskierrokselle. Toisella kirppiksellä otin kuvan päivän asustani samalla kun sovitin paria vaatetta. Tuosta saattaa nähdä asun vähän paremmin kuin siitä kotona otetusta kuvasta.


Molemmat sovittamani vaatteet (ja yhdet kengät joista ei nyt ole kuvaa) lähtivät mukaan kirppikseltä.

Ensinnäkin tuollainen kiva pallomekko, joka on alunperin Kapphalin perua.


Toiseksi tuollaine harmaa kuvioneule, jonka alkuperäinen myyntipaikka on ollu Cubus. 


Ostin myös kirjan mutta siitäkään ei nyt ole kuvaa. Se oli kuitenkin Diana Gabaldonin Matkantekijä-sarjan toinen osa Sudenkorento pokkarina. Niin ja osti ne kengät joista näkyy vilaus tuolla edellisesäs kuvassa korisssa.

Olimme sopineet ystäväni kanssa, että kävelen heille kylään jahka hän pääsee töistä. Olin kuitenkin aikaisessa, joten kävin Absilla vessassa ja kaakaolla. En kyllä jaksanut siellä kuvata. Pari kuvaa otin vielä kävelymatkalta kaverin luo.



Aika talvista on täälläpäin. Heh, ja minä näytän tuolla ulkoilmassa aika valkoiselta :D

Kaverin luona sovittelimme vaatteita. Minä vein hänelle mekon ja paidan ja sain vaihdossa mekon ja paidan. :D Tai no en tiedä oliko se minun saamani mekko pikemminkin tunika. Takapuolen se kuitenkin peittää. Niistä en saanut enää otettua kuvia tänään. Sitten nautimme teetä ja höpöttelimme. Sain samalla kissaterapiaa. Kamera pysyi valitettavasti repussa kun keskityin kaikkeen muuhun.

Kahdenksan maissa lähdin kävelemään kotiin. Kävin kaupassa matkalla ja nyt olen syönyt iltapalaa ja ollut netissä. Alkaa olla päivä aikalailla taputeltu. Vielä pitäisi naama ja hampaat pestä, ja sitten pääsisi nukkumaan. 

Tänään oli kyllä pitkästä aikaa todella kiva päivä :) Hyvää yötä!

Kommentit

  1. Kaunis tuo harmaa neule, hyvän näköinen siun päällä :)
    tuttuja maisemia! :)

    VastaaPoista
  2. Sä teet kyllä hyviä kirpparilöytöjä! :) Pitäisi itsekin joskus edes yrittää käydä kirppiksillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on pitkällisen harjoittelun tulosta :D Ja välillä tulee hutejakik joita ei sit tuu montaa kertaa käytettyy ennen kun laittaa uudestaan kiertoon.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni