AsuJaaha, onpas taas ylevä ilme :D En oikein osaa hymyillä kuvissa. Se johtuu lähinnä siitä, että en oikein pidä hymystäni : D Hymyilen kyllä paljon mutta harvoin kameralla. Luontevammalta tuntuu ehkä irvistellä tai nyrpistellä nenää silloin kun olen kuvattavana. Tai sitten vaihtoehtoisesti vain näytää noin vakavalta kuin tuossa kuvassa. ;)Tässä sitten samaa vähän eri asennossa : D Päällä oli Lindexiltä keväällä hommatut jegginssit ja violetti toppi. Musta kauluspaita on Timon siskon peruja. Ja tuo laukku on oman äippäni kaapista löytynyt aarre, josta on täällä ollut kuva aiemmin. Nyt se on päässyt ihan actioniin mukaan : D Äiti antoi sen mielellään minun huostaani, koska hänestä se oli ruma. Minusta se on ihanan retro : D Jep, että tämmöistä. Tällä kertaa tyyli ja asu painotteinen postaus. Nämä vaatteethan olivat päällä viime perjantaina prismareissulla. : D 

Tänään olisi sitten tiedossa pakkaamista Helsingin matkaa varten ja viime hetken kaupungilla pyörähtäminen. Niin ja voisin jatkaa eilen hyvin alkuun saamaani tenttiin lukua ;)

ps. Oikeesti nuo miun hiukset! Ennen koulun(yliopiston)penkille paluuta on viimeistään käytävä kampaajalla leikkuuttamassa niitä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10