Asuviritelmiä


Hahaa! Viikon vanha asukuva. Osaan bloggailla hyvin tässä reaaliajassa...NOT! ;) Anywho, kokeilin vähän erilaisia tapoja käyttää eräiden shortsien kanssa tullutta vyötä tunikoiden kaverina. Tässä hieman lopputulosta. Tosin en tiedä miten järkevää minun muodoillani on lantion/vyötärön välimaastoon tuota vyötä ympätä. Vaan eihän tuossa suurempia vikoja ole : D Tunika kirpparilta löydetty, housut Kappahalista ja vyö H&M. Kerrankin kaikki vaatekappaleet on eri paikoista.


Tässäpä sitten viikko edellisen kuvan jälkeen (suunnilleen), eli eilisen kauppa-asua. Kaupasta takaisin tullessa kaduin pitkähihaista, koska ilmeisesti oli vielä kesää jäljellä, ja minulle tuli kuuma. Olen myös miettinut, että kannattaisi vissiin pitää tuota pitkähihaista auki mieluummin, koska näköjään kiinni laitettaessa sen alareuna laskeutuu väärään kohtaan, ja korostaa tuota pahinta ja inhottavinta (omasta mielestäni ainakin) kohtaa vartalossani. Eli Mr. möykkyä, joka myös mahana tunnetaan. Noh, mitäpä pienistä. Mahan pienennys operaatiohan, joka myös ryhtiliikkeenä, sekä liikuntana ja terveellisempänä ruokavaliona tunnetaan, on alkamassa juurikin tällä hetkellä. ;)

Tässä asussa kirppisvaatteet ovat pääosassa. Nimittäin pitkähihainen violetti neule on Joensuun Fidalta, (hyväntekeväisyyskirppikset on kivoja, sillon ku sieltä löytää jotain halvemmalla kuin kympillä!) ja t-paita sen alla löytyi Helsingin Uffilta :)

Niin, Helsingissä käytiin tuossa viime viikolla, samoin Kouvolassa ja Kotkassa. ;) Kuviahan miulla on kerrankin paljon. Enemmän jostain syystä tosin Kotkasta : D Helsingissä ei  kehtaa kovin monessa paikassa pysähtyä kuvailemaan, kun silloin on vaarana se, että jää ihmisryppään alle. Ainakin vielä näin kesän jälkimainingeissa. Tuli sieltäkin toki ihan vähän kuvattua. Siitä sitten enemmän joskus myöhemmin. Kuvia ja kerrottavaa matkalta nimittäin riittää ;)

Nyt tää vois juoda aamukahvinsa loppuun, ja sitten alkaa erinäisten muiden "aamu"toimien jälkeen vähän raivailemaan ja siivoilemaan kämppää. Joten näkemisiin ;)

Ps. kumpi asu on kivempi
Pps. Sori että ylempi kuva on hieman tumma, oli silloin huono päivä kuvailuun : D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni