Syyslukukautta kohti


Kävin maanantaina hakemassa lukuvuositarran opiskelijakorttiini, ja samalla matkalla nappasin mukaan myös lukuvuosikalenterin ylioppilaskunnan toimistolta. Tästä se lukuvuosi sitten alkaa, periaatteessa. Asuna maanantaina oli tuo yllänäkyvä asu, ja hiukset olivat tällä kertaa vain puhtaassa luonnon tilassaan. Oli minulla siellä yksi pikkuletti tukan seassa mutta valitettavasti se ei näy kuvassa. 

(Niin, nää peilikuvathan ovat siis vähän säälittäviä mutta ei ollut aamulla muutakaan mahdollisuutta, kun hovikuvaajani oli poissa kotoa :D)

Se maanantain asusta. Voisin kertoa jotain lisää esimerkiksi tuosta eeppisestä lukuvuositarran metsästyksestäni. Ylioppilaskunnan toimistohan on siirtynyt täällä jälleen uusiin tiloihin. Tällä kertaa kampukselle. Ennenhän se oli tuolla keskustammassa, hieman pidemmän matkan päässä. No, maanantaiaamuna menin siis luottavaisena rakennuksen eteen, jonka oletin olevan oikea rakennus. Haltija nimeltään. Valitettavasti olin väärässä paikassa, sillä kyseinen rakennus ei ollutkaan se, miksi sitä luulin vaan aivan eriniminen rakennus. Siinä minä sitten palloilin hieman toiseen suuntaan etsimään oikeaa osoitetta. Harhailin siinä ehkä 10-15 minuuttia etsimässä oikeaa paikkaa. Muitakin ihmisiä kulki jo kampusalueella. Siinä jossain vaiheessa alkoi olla olo kuin fuksilla, joka ei tunne kampusaluetta ollenkaan. Varmaan ulkopuolisiin silmiin näyttäytdyin fuksimaisena henkilönä. :D Kun todellisuudessa minulla vanhuksella alkaa jo viides vuosi yliopistossa. : D Ette usko kuinka höhlä olo minulla oli rakennusta etsiessäni, joka oli miltein nenäi edessä. Oikea rakennus paikantui kuitenkin jossain vaiheessa mutta oven löytämiseen meni vielä pari lisäminuuttia. 

Lopulta onneksi kuitenkin löysin oikeaan paikkaan, ja sain lukuvuositarran ja kalenterin. Sen jälkeen kävinkin yliopistolla lounaalla, ihan yksin tosin, mutta nuuskin uutta kalenteria syödessäni,joten ei ollut kauhean orpo olo. Myöhemmin iltapäivällä minulle tuli vieraita. Pari siskoa, siskontyttö,  (Reilut kolme vuotta, täyttää tammikuussa neljä) sekä äippä. Tarjosin heille kahvit ja hedelmärahkaa. Pikkutytölle olin varannut pillimehun. Hauskaa oli nähdä pitkästä aikaa. Siskot eivät olleetkaan ennen käyneet täällä. Timokin palasi kotiin hyvissä ajoin,ja ehti tavata heidän. Viimeiseksi kävimme ennen heidän lähtöään vielä koko porukalla rossossa syömässä. Kalenterin päivittäminen syksykuntoon ja ensiviikolla alkavaan lukuvuoteeni, jäi sitten tiistaille eli eiliselle.


Tietenkin sen lisäksi, että laitoin syksyn luentoja ylös kalenteriin, niin koristelin kalenterin uuteen uskoon. Hieman tarroja, kuvia lehdistä ja eräästä tyhjästä karkkipussista liimattuna, ja sitten vielä päällystin kannet kontaktimuovilla, että kuvatuksen pysyisivät hyvälaatuisina kalenterin kansissa. Ylhäällä kuva hienosta etukannesta. Seuraavana kuva koko komeudesta. : D


Tänään lähdenkin sitten loppuviikoksi äidin luo käymään, että ehdin hänen kanssaanki vähän olla ennen koulun alkua. Viikonloppuna on sitten vähän muuta ohejlmaa kotisueduilla. Maanantaina palaan sitten takaisin kotiin, jotta ehdin valmistautumaan tiistaina alkaviin luentoihin, ja opiskeluun. Ensimmäisestä viikostani on tulossa aika kevyt vielä. Tiistaina luentoja 12-18 (saattoi olla ruokkis välissä.) ja torstaina 8-10. Ei siis erityisen paljon ohjelmaa viellä, mutta luultavasti kulutan muina päivinä takamustani kirjastolla lukemassa tenttiin. Ainakin jonkun verran. Vaan nyt pitää alkaa pakkaamaan. Heido!

Kommentit

 1. Tosi kiva tuo asu! Tässä olisi sulle yksi pieni haaste, jos jaksat jossain vaiheessa kirjoitella:

  http://koyhatkauniitjakurvikkaat.blogspot.fi/2012/08/turhia-faktoja-ja-epamaaraisia.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan kivaksi tuo asu osoittautui tosiaan :D Joo, ja kiitos haasteesta, ensimmäinen haaste, jonka oon saanut. Enköhän mie jossain vaiheessa sen tekase :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10