What you got is all you need

Tässä odotellessani erästä viikonloppuvierailulle tulevaa ystävääni niin ajattelin tulla vähän kirjoittelemaan. Jotenkin nyt on sellainen olo, että blogin kirjoittaminenkin maistuu. Olen tässä elokuun aikana päässyt ainakin toistaiseksi liiallisesta murehtimisesta vähän eroon. Ongelmia toki on edelleen, ainahan niitä on. Silti elämässä on ihan huippujakin asioita, ne pistää ongelmia ihan 6-0 leukaan ;) Tai ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä. Voi olla, että viikon tai parin päästä tulen tänne sanomaan jotain aivan muuta. : D


Maanantaina kävin hieman kuvailemassa ulkona. Tämmöisen söpön kaverin löysin keskustan eräästä puistosta. Se on ilves!! No shit..mut joo olihan miulla tässä joku pointtikin! Huomasin siinä kameran kanssa kulkiessani, miten paljon kaikkea hauskaa ja kaunista kuvattavaa tuolta ympäröivästä maailmasta löytyy. Vasta se, että kuljin kamera kaulassa ja pysähdyin kuvaamaan miltei kaikkea mielenkiinnon herättänyttä juttua, sai minut huomaamaan sen hetkessä elämisen kauneuden taas pitkästä aikaa. Oikeasti, välillä on hyvä pysähtyä. :)

Joten nyt tänä viikonloppuna vietän hauskaa aikaa enkä murehdi huomisesta. Tänään tulee ystävä toisesta kaupungista tänne viikonlopun viettoon (toivottavasti jo kohtapuoliin niin ehti kunnolla kaupungille kiertelemään!:P). Lauantaina pidetään sitten hänen ja erään täällä asuvan ystäväni kanssa vähän tyttöjen iltaa ysärimeiningillä. Yritän ottaa kuvia siitä sitten. Tosin henkilöinä kuvissa esiintyy vain minä, koska luulen ettei tytöillä ole hinkua päästä kuvatuiksi miun blogiin. Yksityisyyttä kunnioittaen siis. ;)

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni