Long time no post!


Heissan!Bloggaaminen on nyt kesällä jäänyt aika vähälle. Syitä siihen on monia, yksi vähäisin se että en ole kovin tyytväinen hiuksiini tällä hetkellä, joten kuvien laittaminen esille ei ole oikein houkuttanut. Enkä kyllä muutenkaan ole ollut kovin valokuvauksellisessa kuosissa. Herkuteltua on tullut liikaa, ja meikittömän nassun kanssa oltua. Joten ei ole tullut kuvailtuakaan hirveästi.

Toinen syy miksi en ole pitkään aikaan kirjoittanut on se, että kesään on mahtunut paljon huolia ja kiirettä, kiirettä tosin myös positiivisessa mielessä. :) Ollaan reissattu hieman tässä kesällä, ja lisäksi olin itse Ilosaaren aikaan Sulo-klubilla rokkailemassa. Siellä oli mahtavaa!! Kamerassa ei silloin yllättäenkään ollut virtaa, joten kuvat jäi ottamatta. Shoppaillutkin olen ja uusia vaatteita löytyy taas muutamia, en vain ole saanut aikaiseksi heitä kuvailla.
Niistä huolista senverran, että ne ovat ahdistaneet välillä niin paljon, ettei ole huvittanut netissäkään pyöriä. Enempaa en niistä nyt viitsi kertoa, kun koskevat muitakin ihmisiä, jotka tuskin haluavat, että näitä asioita puidaan netissä. Omista henkilökohtaisista vain itseeni liittyvistä huolista taas voin sanoakin. Tuleva lukuvuosi pelottaa, koska siitä on tulossa ehkö rankin lukuvuosi koko sinä aikana, kun olen yliopistossa ollut. Edessä on nimittäin kolme harjoittelua ja niihin liittyvät kurssit + pari muuta kasvatustieteen kurssia. Tämän lisäksi minun pitää tehdä yhteiskuntatieteellisestä opintokokonaisuudestani 5-6 rästiijäänyttä kurssia joista melkein kaikki vaativat aivan älyttömösti työtä. Pelkoa lisää myös se, että opintotukikuukauteni riittvät enää syyslukukaudeksi ja tammikuulle. Marraskuussa olisi haettava lisätukikuukausia, eikä ole mitään taetta että ne varmasti saisin. Hui!

Se niistä huolista. Tuossa yläpuolella on joskus kesäkuussa otettua kuva, jossa poseeraan silloin uusissa shortseissani. Olivat kyllä tämän kesän paras ostos, ja niitä on tullut käytettyäkin todella paljon. Kerranin löysin shotrsit, jotka mahtuvat jalkaan, ja joissa tunnen oloni luontevaksi. Tällä hetkellä ne ovat viimeisimmän pesunjäliltä hieman ryppyiset. Sellaisina niitä käytänkin yleensä, kun olen todella laista tarttumaan silitysrautaan vaikka sellainen kotoa löytyy. : D Pitäisi sitä alkaa käyttämään vähän useammin.

Siinäpä tuli kilometripostaus näin hiljaisuuden jälkeen. Sitä se teettää, kun ei kirjoittele pitkään aikaan, ja sitten onkin jo paljon asiaa. : D Tästä viikosta pitäisi tulla mukava. Loman viimeinen, ja isoin, reissu edessä. Keskiviikkona lähdemme aamujunalla kohti Helsinkiä, jossa viihdymme parin päivä ajan. Perjantaina lähdemme Helsingistä kotia kohti vaiheittain ;) Pysähdytään nimittäin viikonlopuksi Kouvolaan kiusaamaan Timon (kai häntä voisi sanoa jo minunkin kaveriksi) erästä kavertia  : D

Kommentit

  1. Aivan ihana tuo asu, sekä sortsit että paita! Sopii sulle tosi hyvin. :) Ikävä kuulla, että on ollut huolia. Voin samaistua tuohon opiskelujuttuun, itsellä häämöttää gradun teko ja marraskuu on viimeinen tukikuukausi... mutta eiköhän ne asiat siitä järjesty. :) Hauskaa reissua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Eiköhän ne huolet siitä. Eiköhän ne opiskelutkin mene sitten omalla painollaan, meillä molemmilla ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10