Kiellon päälle vihreää

Kerta kiellon päälle ja niin edespäin. Eli tässä tulee siis jo toinen postaus tälle päivälle. Oon siis saanut blogikärpäsen pureman taas, ja tuotan tänne taas shaiboja kuvia ja puolvillaista tekstiä ;) 


Tässä siis taas huonolaatuista peilikuvaa. Ja tällä possulla oli siis tänän keväiset fiilikset vaatetuksessa. (ja näköjään nenäliina kädessä : D) Sitten on vielä tuo riemuidiootti ilme, sähköinen pörrötukka ja minimaalinen meikki. Mut totuutta siis olemuksestani. Tuon näköisenä piipahdin siis yliopistolla. Tosin siellä oli siniset housuni, ja eräs korukin kaulassa. Muuten tosin aivan samat ryysyt ja niin eespäin.

Tänään onnistuin muun muassa jättämään sormeni ovenväliin, kaatamaan kahvia valkoiselle paidalleni ja laiskottelemaan ennenkuulumattomalla tavalla. Noh, kävin mie tosiaan siellä yliopistolla suunnittelemassa aamunavausta erään harjoittelutoverin kanssa, jonka kanssa me siis sen pidämme. Pelottavaa miten paljon nykyään olen ihmisten kanssa tekemisissä vaikka en mitään ystävyyssuhteita sinänsä ole täällä edelleenkään solminut. Tällä hetkellä ihmisten kanssa toimiminen on kuitenkin helpompaa kun koko yliopistoaikani aikana tähän mennessä. Miusta on jopa ihan sikakivaa tehdä töitä ihmisten kanssa ja niin edespäin. Mikä on ihan hyväkin, kun miusta kerta on se opettaja tulossa. Välillä kyllä tuntuu siltä, että vieläkin on joitain ongelmia, mutta ne vähenee koko ajan. Kun vielä oppisin siihen etten märehtisi jokaikistä mokaani montaa päivää putkeen : D


Löysin muuten uuden iltapala/välipala herkun itselleni. Kalinka kerrosjugurtti, joka maistuu karviaiselle. Oli jopa erittäin herkullisen makuista. Purkkikin näyttää mukavan keväiseltä. : ) Aika keväinen  fiilis alkaa siis olla. Tosin tänään illemmalla kun oli kaupungilla nuuskimassa tuuli kovasti, ja pyrytti vähän luntakin. Eli ei se kevät valitettavasti aivan vielä tule. Vaikka päivemmällä paisteli aurinkokin. 

Huomasin muuten tuossa että on jugupurkki ja meikäläisen vaatetus aika sävy sävyyn. Jännä sattuma ;) Mutta nyt lueskelen vähän muiden blogeja, ja menen sen jälkeen sänkyyn lukemaan jotain kirjaa. Joko ammatillisesti tärkeetä, tai sitten ihan vaan hupia tuottavaa. Joskushan tosin nuo kaksi asiaa saattavat yhdistyä ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni