Itsetunnon kohotusyritys

Vähän on taas sellainen olo, että laittaisinko kuviani blogiin vai en. En ole sinut vartaloni kanssa. Viimeisen vuoden aikana kaikki kilot jotka tässä pari vuotta sitten pudotin, ovat tulleet takaisin. Pelkään, että korkojen kera. En omaan silmääni näytä missään kuvassa hyvältä. 

Vaihtoehto on surkutella kohtaloaan ja lihoa kymmenen kiloa lisää, ja piilotella vielä enemmän, tai sitten yrittää rohkeasti pärjätä sellaisena kuin on, ja yrittää siinä samalla parantaa tilannetta. Joten itseterapiana, ja jotten joutuisi ikävään lohtusyönnin kierteeseen, aion yrittää oppia sietämään itseäni tämänkokoisena (tonnikeijuna), ja kärsivällisesti odottaa että terveellisemmät elämäntavat, joita yritän koko ajan saada aikaiseksi itselleni, alkavat vaikuttamaan. Siispä kehoni kaikkineen näkyy parissa seuraavassa asukuvassa. Vaikke en mikään tyyli/muoti bloggaaja olekaan sisimmältäni. : D



Festariluukkini ilosaaressa pari viikkoa sitten. Ja laitetaan nyt niin kuin olisin wannabe-muotibloggari niin ylös, mistä kaikki jutut on : D Eli shortsit H&M, paita Mango, kengät Joen kengästä (en muista merkkiä, enkä jaksa mennä tarkistamaan). Hattu kirpparilta. Laukku Aleksi 13.


Uuh ihana meikitön naama : D Mut joo.. kauppa-asu, olisiko ollut viime viikon torstaina. Housut kappahal, tunika kirpparilöytö, taitaa olla finnwear merkiltään. Neule kirpparilöytö, merkkiä en muista. Vyö Lindexiltä, ja kettukoru on vanha tuttu puttu, ja kotoisin seppälästä. : D


Tätä asua mallailin huvikseni sunnuntaina päälleni, kun tahdoin vähän kokeilla, miten saisin tuosta mekosta mahdollisimman kivan näköisen sitten syksymmällä käyttöön. : D Mekko on anttilasta joskus ostettu. Line-mallistoa. Neuleliivi sama kuin ylemmässä kuvassa. Vyö Lindexiltä. 


Sitten päästään tämän päivän asuun, joka oli päällä kaupungilla ja kaverin luona lautapelailemassa, ja sitten kotonakin ennen iltakävelyä. : D Paita JC, hame kirppislöytö, jotain tokmannin halpismerkkiä (papaya muistaakseni, maksoi muuten 1 euron.), sukkahousut Anttila, Linea nekin (maksoivat muuten enemmän kuin hame, hintanaan huima 2 egee). Ai niin, meinasi unohtua. Ihana pöllökoruni on Jim&Jill:ltä.

Ja hei, taisi terapia vähän toimia. En näytä enää niin kauhelta mielestäni noissa kuvissa, kun aiemmin ajattelin. Siis ennen kuin aloin kirjoittamaan : D Enhän mie mikään kaunotar oo, mutta kelvannen kuitenkin. Ainakin Timolle : D

Ens kerralla kun postaan, luvassa on  jotain aivan muuta ;)

ps. tulin muuten siihen tulokseen, että mekot, hameet ja shortsit näyttävät paljon paremmalta päälläni kuin pitkät housut : D

Kommentit

  1. Jee, tosi kivoja kuvia! Tykkään varsinkin tuosta rokkiasusta ja tuosta alimmaisesta myös. Sulla on hyvät sääret, joten käytä ihmeessä niitä hameita ja shortseja. Ja itsevarmuus on paras mahdollinen asuste. ;)

    VastaaPoista
  2. Tupsahdin tuolta blogilistan tuoreimpien kautta ihan sattumalta, mutta haluan silti kommentoida, että sähän yhdistelet vaatteita todella kivasti ja etenkin kauppaluuk ja viiminen kokonaisuus on todella hyvät! Vika ehkä mun lemppari.

    Mulla on itselläni tilanne että olen ekaa kertaa elämässäni raskaana ja kroppa muuttuu ihan hirveästi koko ajan ja vaaka näyttää hurjempia lukuja kuin koskaan, vaan mitä ihmettä, mulla on koko ajan jotenkin äidillisen hehkeä olo :D! Eli se miten itsensä näkee ei todellakaan ole siellä vaa´an näytössä vaan ihan korvien välissä :)! Kyllä se oma hyvä paino löytyy kun jaksaa olla itselle hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) On kiva saada palautetta välillä. Juu, sillä mie näitä kuvia laittelen,että tajuaisin ottaa nää paino/ulkonäkö asiat rennommin. Koska oon huomannut, että painonpudotuskaan ei onnistu, jos ei eka opi tykkäämään itsestään.

      Hienoo muuten, että raskaana oleminen ilmeisesti sopii siulle :)Kiva kun laitoit kommenttia. :)

      Poista
  3. Eksyin blogiisi blogilistan päivittyneiden listalta. Tässä tulee nyt oikein tätimäinen kommentti, sorry valmiiksi! Kiva, että ei-mallinmittainen nainen uskaltaa näyttäytyä! Luulenpa että alan seurailla blogiasi sillä silmällä, että mitä NUORI laittaa päälleen, kas kun itselläni on hyvin vanhanaikainen maku, mutta eikös 50+ tätillä saa ollakin? NIin, se mitä piti sanomani on tämä: hymy ja hyvä ryhti! Hymy kaunistaa kasvot ja kun vastaantulija näkee iloiset kasvot, ei haittaa vaikka kiloja olisi pikkasen enemmänkin. Toisaalta hyvä ryhti, hartiat ylös, kaunistaa kropan kuin kropan ja vaatteet istuvat paremmin. Rinta rottingilla vaan eteenpäin!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentista :) Jokaisella on oma tyylinsä pukeuta, ja se on jees. Jep, pitäs hymyillä enemmän kuvissa, mutta en suomalaiseen tapaan oikein osaa. Etenkin kun en hymystäni oo koskaan oikein tykännyr, sillä isän puoleisesta suvusta on periytynyt hieman alaspäin kääntynyt hymy. Mutta jos sitä pikkuhiljaa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni