Hiuskoristeeni

En ihan aina ole se kaikista tyttömäisin tyttö tai naisellisin nainen. Pidän välillä melko ronskista huumorista, katselen mielelläni seikkailu- ja actionleffoja, luen paljon fantasiakirjallisuutta ja musiikkimakuni on joissain suhteissa kuin nelikymppisellä miehellä. Tykkään myös kävellä kädet taskuissa, jos minulla sellaiset sattuu olemaan päälläni. On kuitenkin muutama asia, missä olen aivan nainen. Olen hulluna vaatteisiin, ja tykkään erilaisista koruista eikä meikkaaminenkaan ole aivan vierasta minulle. Mekot ja haameet ovat myös oikein mukavia päällä. Näiden asioiden lisäksi ole nainen myös hiusteni suhteen. Ne ovat minulle tärkeä osa itseäni ja naisellisuuttani. :) 

Siksi minullekin on kertynyt jonkun verran hiuskoristeita, joita silloin tällöi tulee käytettyä. Oli sitten juhla tai arki. Seuraavaksi esittelen ne parhaimmat hiuskoristeeni.




Nuo parin ensimmäisen kuvan pannat sain vasta vähän aikaa sitten, enkä ole vielä ehtinyt niitä käyttämään. Ne tulivat Timon kummitädiltä samassa paketissa, missä hän oli lähettänyt Timolle nimipäivälahjan. Sininen on ehdottomasti lempparini noista kahdesta, vaikka toki tuo ruskeakin on oikein kiva.



Yllä olevia hiuskukkia on tullut taas käytettyä eniten. Etenkin erilaisissa juhlissa olen turvautunut hiuskukkiin. Ne ovat helppo tapa lisätä juhlavuuttaa. Hiuskukkia haluaisin mielelläni myös lisää, sillä ne sopivat niin entiseen pitkään tukkaani kuin tähän nykyiseen lyhyempäänkin malliin.


Rusettipinnini taas on viime kesän ostoksia, ja sitä on tullut pidettyä myös jonkin verran. Se oli niin söpö, että se oli pakko ostaa. Sanoisin, että tämä on ehkä kaikista tyttömäisin hiuskoriste, jonka omistan. Johtunee kenties tuosta pinkistä väristä ;)


Viimeisessä kuvassa onkin sitten sekalainen kokoelma pinnejä. Kaikki omistamani pinnit eivät ole tosin kuvassa, sillä osa on liian hyvässä jemmassa. Toisin sanoen kadoksissa :D Tuo punainen pinni oli ennen pilkullinen mutta jostain syystä pilkut ovat käytössä kuluneet pois. Mikä harmittaa kyllä kovasti. Sille on olemassa parikin, jossa pilkut ovat muistaakseni säilyneet hieman paremmin. Seppälän kultaiset pinnit ovat myös karistaneet käytössä hieman väriään, joten nekään ei kauhean huippulaatuiset ole olleet mutta toimivan silti ihan mainiosti. Sinimustapinni on tällä hetkellä suosikkini, ja samalla isoin pinnini. Kukkapinnilläkin on pari jossain mutta sekin on kadonut. Mustat tähtipinnit ovat taas muuten ihan kivoja mutta välillä ne eivät meinaa pysyä päässä.

Mitä mieltä olette hiuskoristeista? Hot vai not? ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni