Vappupäivänä



Tein ison satsin uunijuureksia. Aineksina toimivat lanttu, valkoinen vataatti, porkkana, punasipuli, ja palsternakka. Laitoin niihin kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä, yhden ruokalusikallisen hunajaa ja hieman suolaa sekä pippuria. Sen jälkeen sekoittelin niitä muoviastiassa, ja kaadoin pellille. Sitten ne paistettii 200-asteisessa uunissa noin 35-40 minuuttia. Ja voi että tuli hyviä! :) Paljon parempia, ja terveellisempiä kuin ranskalaiset perunat. Ohjeen sain iso-siskoltani. Siskoja on hyvä olla olemassa ;)


Pukeuduin, ja laittauduin myös nätiksi yhteistä päiväkävely varten. Kävimme Timon kanssa kurkkaamass vapputoria viime hetkellä, kun kojuja alettiin jo raivata pois.  :D Sitten kävelimme joen rannassa, ja istuimme sellaisessta isossa keinussa, joita on joenrannassa. Pitää ottaa sellaisesta joskus kuva. 

Hienoa oli myös se, että jälleen yksi kirppislöydöistäni pääsi päälle. Tuo vihreä paita nimittäin. Voisin kyllä hommata jonkun muotoilevan alusmekon tällaisia paitoja varten. Muuten kyllä tykkään paidasta tosi paljon, vaikka se kenties näyttääkin röllykkäni epäsuosiollisella tavalla. Parina paidalla oli vanha tuttu punainen kuviohameeni, joka on myös tämän kevään kirppislöytöjä, ja bolero on sama kuin eilen pallomekon kanssa. Sukkahousut ovat Anttilasta, Shannon Collectionia :)


 Kun tulille kävelyltä, minä katslein vanhoja komediasarjoja, joita tuli TV5:ltä. Muun muassa tätä Kolmas Kivi Auringosta sarjaa sekä Pulmusia. :D


 Samalla nautin vappupäivälliseni. Nakkeja, ja uunijuureksia. Yhden lasillisen omituista light-simaa, joka maistuu enemmän limsalle kuin simalle mutta ei silti ole pahaa. Ja tietenkin vettä. Vettä pitää juoda paljon!


Myöhemmin pelleilin pehmolelu Nullen kanssa, ja otin siitä tällaisen tekotaiteellisen kuvan käsipeilini kautta ;)


Kohta on iltapalan aika. Aion syödä eilisen herkuttelun rääppiäisiä. Dippivihanneksia dipin kanssa tietysti, sekä muutaman ruissipsin :) Ja juon eiliesestä siideripullostani loput. :D Eli lasillisen taidan siitä saada juotavaksi. Toivottavasti kaikilla on ollut mukava vappu! Minulla ainakin on ollut :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni