Kesäpöksyt jalkaan, siitä ilo alkaa


Tein tänään pienen reissun kaupungille. Kävin kahdella hyväntekeväisyyskirppiksellä, sekä citymarketissa. Löysin itselleni huippukivan t-paidan kirpparilta, ja ihanan rennot kesäpöksyt citymarketin alerekistä. :) Paita ja housut sopivat kotona mallaillessani niin hyvin yhteen, että päätin haluta kuvan ne yhdessä tänne blogin puolelle.

Paita on alunperin Elloksen paita ja kustansi minulle tasan yhden euron. Kesäpökät maksoivat 15 euroa, mikä ei mielestäni ollut ollenkaan paha hinta niiden ihanuuteen nähden. Kyllä, vaatemakuni on välillä hieman outo :D Pökät ovat samaa Inspire-mallistoa kuin se vihreä pallomekko, jonka ostin aiemmin keväällä, sekä samaa merkkiä kuin se vihreä hame edellisesltä kirppisreissulta. Lisäksi löysin eilen Spr:n kontista erään mekkosen, jota en ole esitellyt vielä, joka sattu olemaan sitä samaista cittarin maillistoa. : D Hyvin jännää, ilmeisesti kyseinen mallisto on kuin minun vaatemaulleni tehty ;)
Nämä housut on ihanat. Ne istuu mielestäni aivan täydellisesti ainakin tällä hetkellä. Niissä on silmääni miellyttvä kuvio, ja ne ovat ihanan rennot. Aivan minun näköiseni. :) Alemmasta kuvasta näette vielä hieman tarkemmin tuota pöksyjen kuviota.


Mitä sanoo rakas lukijaraatini..tulinko ostaneeksi hyvät housut vai en? ;)

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Miustakin ne on hauskat. Vähän piti miettiä ennen kuin uskalsin ostaa mutta onneksi ostin. On mukava kokeilla välillä jotain erilaista mihin on tottunut ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8