Himotuksia



Olen katsellut H&M:n verkkosivuilta tuotteita, ja olen nyt ihastunut kahteen vaatekappaleeseen ja tullut siihen tulokseen, että tuollainen muotoileva alustoppi olisi myös hyvä olla olemassa. Tuotteiden tilaaminen sieltä vain tulisi kalliiksi, ja nuo kolme vaatetta yhdessä muodostavat muutenkin näin köyhemmälle yksilölle turhan ison yhteissumman. Toisaalta tarvitsen shortst kesäksi, muotoilevan alustopin asuun kuin asuun..ainakin joittenkin tietynlaista kangasta oleviin paitoihin, ja mekkoihin. Siniset legginssit olisivat myös oikein kivat, ja minulla ei tuonkaltaisia legginssejä ole olemassa. 




Joten enpä tiedä mitä tekisin. Pitää ainakin käydä katsomassa löytyykö näitä tuotteita Joensuun liikkeestä. Muutenkin asia vaatii paljon miettimistä. Sen tiedän, että shortsit ovat ainakin sellaiset, jotka todella haluan itselleni, ja koen ne aika tarpeellisiksikin. Saa nyt nähdä mihin päädyn.

(kuvat: täältä , täältä ja täältä.)

Kommentit

  1. Suosittelen kyllä tuollaista muotoilevaa alustoppia, itse olen tykännyt käyttää varsinkin mekkojen kanssa, on heti paljon ryhdikkäämpi ja itsevarmempi olo. Kannattaa käydä tsekkaamassa myös Sokoksen alusvaateosasto, sieltä voi tehdä hyviä alelöytöjä. Kivat ovat nuo shortsit ja leggarit myös, itsekin tarvitsisin shortsit kesäksi. Jotenkin oikean pituisten shortsien löytäminen on vaan tosi vaikeaa, koska en halua liiemmin reisiäni esitellä. :D Jos Hennesillä on pahat postikulut, voisit ehkä tilata jonkun kaverin kanssa yhdessä, saisi ainakin ne kustannukset puolitettua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie itseasiassa kyselin yhtä kaveriani kimppatilaukseen.. :) Sanoi katselevansa viikonloppuna haluuko tilata jotain myös sieltä. Mutta saa nähdä. Täytyy miettiä kyllä tarkasti tässä rahatilanteessa että mitä normaalihintaisia vaatteita kärsii ostaa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni