Kirppisreissun piristävä vaikutus


Eilen sain kuulla, että omaa hölmöyttäni ja hitauttani, en luultavastikaan valmistu vielä kesällä. Gradu nimittäin olisi pitänyt palauttaa aikoja sitten tarkastukseen, jos olisin halunnut saada paperini ulos nyt kesän aikana. Mitä ilmeisemmn valmistuminen menee elokuun ja syyskuun vaihteeseen aikaisimmillaan. Kyllä tuli omaa tyhmyyttä taas kirottua, kun ei tunnu millään menevän jakeluun, että näistä asioista pitäisi ottaa selvää ajoissa. Tästä syystä eilinen olikin sitten todellinen maanantai. Joten tälle päivälle piti keksiä jotain kivaa ohjelmaa. Tulikin sitten käytyä kirpparilla tuolla vähän kauemapana, ja myös keskustan euron kaupassa. Reissu kirppujen ihmeelliseen maaimaan piristi heti ;) Löysin kivoja kesävaatteita pikkurahalla :)

Nyt tulin  jakaamaan kirppissatoni kuvia teidän kanssanne. Eikö olekin kivaa? ;)



T-paita. Alunperin H&M. 1,50 €



Ohut t-paita. Alunperin Vero Moda. 50 centtiä.



 Susiteeppari. Alunperin Kapphall. 3 €


 Lyhythihainen tunika 1,50 €


 Lyhythihainen kangaspusero. Alunperin Lindex. 2 €


Hame. Alunperin citymarketista merkkiä impulse. 1€



Mitäs tykkäätte kirppissaaliistani? Saaliini perusteella taidan todeta jälleen kerran sen, että tyylini kulmakivi taitaa olla erilaiset t-paidat. :D Minulla alkaa nimittäin t-paita varasto olemaan aikamoinen. Olen myös kokenut, että tämän kokoisena t-paitoja on kaikista helpoin löytää. Ainakin silloin kun tulee tehtyä ostoksia kirppiksellä. Onpahan kesä nyt pelastettu, kun on lisää vaaleita kesäpaitoja. :) Vaihtelua tummavoittoiseen t-paita rykelmääni.

T'äytyy kyllä sanoa, että kirpparilla käynti on kyllä oiva lääke huonoon tuuleen. Siinä vastoinkäymiset unohtuu, kun tekee mukavia löytöjä! Suosittelen kirpparilla kiertelyä kaikille. Etenkin niille, joiden vaatebudjetti ei ole järin suuri. Harjaantunut silmä tekee nimittäin todellisia löytäjä kirpputorilta :)

Kommentit

  1. Kivoja löytöjä! Mä en koskaan löydä kivoja vaatteita kirpparilta, ne on yleensä aina mummomaisia kolttuja mun koossa :/

    VastaaPoista
  2. Miekin löydän lähinnä paitoja. Koska suurin massa vartalossa painottuu tuonne lantioon..ja vatsaan myös. Paitoja on kuitenkin paljon helpompi löytää kuin mitään muuta, koska ylävartalo on suht siro :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni