Henkinen possutila


Tämä on taas niitä päiviä kun ajattelen omia asukuviani katsellessani, että olisi pitänyt pukeutua kokomustaan. Niitä päiviä kun kauneinkaan vaate et näytä päällä yhtään hyvältä. Vaikka viikko sitten sama asu näytti oikein kivalta. Tai ainakin suunnilleen sama asu. Tällä hetkellä olen sitä mieltä, että näytän sinisessä rakkausmekossani mudottomalta ihrakasalta. 

Näitä päiviän kun tajuaa, että elämäntapoja olisi oikeasti muutettava ennen kuin on myöhäistä. Silti laitan nämä kuvat tänne, koska yritän opettaa itseäni hyväksymään itseni. Lisäksi halusin laittaa nämä kuvat tänne tajutakseni, että vaatteiden yhdistely oikealla tavalla yleensä imartelee paljon paremmin. 



Ensimmäisissä kuvissa minulla ei ole päälläni neuletakkia mutta kaikissa kuvissa minulla on jalassa Jegginssit. Tänään oli pakkasta senverran etten uskaltanut lähteä sukkahousuissa tai legginseissä liikkeelle, mitkä molemmat olisivat sopineet tuon sinisen mekon kanssa parhaiten.  Koska oli kylmä tulin käyttäneeksi mekkoa kuitenkin tunikana vaikka se tulisi mekkona paremmin oikeuksiinsa. Se on minun mielipiteeni. :D


Neuletakin kanssa vaikutelma on vielä enemmän muhkumpi, joten ehkä tämä lempparineuletakkini ei käy ainakaan yhdistettynä paksumpii housuihin tämän sinisen mekon kanssa. Jälleen kerran tajuan myös, että muotoilevalla alustopilla todella on merkitystä. Voisin kuvitella, että sitä kannattaisi mahdollisimman usein pitää tällaisen mekon kanssa.


Viimeisessä kuvassa näytän siltä kuin olisin raskaana, mitä en tietääkseni ole :D  Jokin meni siis pieleen tässä päivässä. Tai ehkä olen taas ylikriittinen. 

Jokatapauksessa opin tästä jälleen pari asiaa. Aina ei voi onnistua asukuvissa tai asun valinnassa aivan nappiin. Lisäksi minun todella täyttyy alkaa tekemään sitä elämäntapamuutosa, jos en kestä katsella itseäni enää kuvissa. Olisi se tietenkin muutenkin suotavaa, koska olen ylipainoinen. Pieni ylipaino ei haittaisi minua mutta let´s face it, ei tämä enää mitään pientä ylipainoa ole :(

Tulipas nyt valituspostaus. No jaa, kai sitä välillä voi sallia itselleen sellaisia. Jännä huomata, että kolme tämänhetkistä lemipivaatettani ei oikein natsaa yhteen, etenkään päivänä jolloin on käytettävä välihousuja tavallisten housujen alla :D


Kommentit

  1. Minusta tuo mekko on nätti, varmasti sukkahousujen kanssa vielä nätimpi, kun pääsee oikein kunnolla oikeuksiinsa. :) Etkä näytä kyllä yhtään siltä, että olisit ainakaan lihonut - päin vastoin, ehkä kasvoista vähän hoikistunut? Veikkaan, että olit tosiaankin vähän ylikriittinen näiden kuvien suhteen. Sitä tapahtuu itsellenikin, aina eivät kuvat omasta mielestä onnistu, eivätkä kaikki yhdistelmät toimikaan niin hyvin, kuin toivoi. Sääkin säätelee pukeutumista näin talvisin.

    Elämäntapoja kannattaa toki yrittää parantaa, jos ei ole tyytyväinen olotilaansa, mutta onneksi jo pienillä muutoksilla voi tehdä paljon. Nimimerkki "käyn jumpassa kaksi kertaa viikossa ja pienensin vähän annoskokoja, ja heti on kevyempi olo". :)

    Muista kuitenkin myös olla armollinen itseäsi kohtaan - olet kaunis ja sininen sopii sinulle hyvin!

    P.s. Välihousuista tulee aina Michelin-mies fiilis, mutta ei sitä onneksi muut huomaa. :D

    VastaaPoista
  2. Taisi olla vain niitä päiviä milloin mikään ei tunnu hyvältä.. :D Silloin voisi aina olla kirjoittamatta blogiin. No jaa. Se tuo vatsapömppö aina osuu omiin silmiin noissa kuvissa edelleen mutta nyt onneksi huomaan että esimerkiksi hiukset on kivan kuohkeat :D Tuo mekko on kyllä yksi lempparini tällä hetkellä vaikka se ei tuosta tekstistä ehkä välity. :D

    Kitos kommentista :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni