Mitäpä kuuluu
Harvoin tulen nykyään kirjoittamaan tänne puhdasta kuulumispostausta. Nyt ajattelin, että voisin sellaisen raapustella, jotta tännekin tulisi jotain eloa. Onhan elämäni äärettömän mielenkiintoista (tai sitten ei) ;) Totuuden sanoakseni olen ollut viime aikoina hieman alakuloinen. Syitä tähän on monia, joista en kaikista edes halua kirjoittaa tänne. Sanotaan nyt edelleen, että eräs läheinen on vakavasti sairas. Muuten elämässä ahdistaa sitten tämä työttömyyden sivuoire eli tylsyys ja tulevaisuuden pelko. 

Alkuviikko meni tähän päivään asti melko angstisissa tunnelmissa. Kaikki tuntui vaikealta, ja elämä suoraan sanottuna melkoisen paskalta. Asiaan saattoi vaikuttaa liian pitkään nukkuminen, ja se että tuli syötyä tuhmia ruokia kuten pari laskiaspullaa, minipussi sipsejä ja tortilloja. Stressaan kaikesta myös herkästi. Historian ja yhteiskuntaopin aineenopettajan paikkoja ei kovin montaa ole tällä hetkellä koko Suomessa auki, ja kaikki ne ovat melko etelässä. Tajuan kyllä, että jossain vaiheessa on muutettava pois Joensuusta mutta aivan vielä en ole siihen valmis. Toki pääsy edes haastatteluun noihin paikkoihin olisi suoranainen ihme, joten voisihan sitä kokeeksi hakeakin, että saisi hakemisesta kokemusta. Se on huomisen päivän ohjelma jos siihen päädyn. 

Tänään olen kuitenkin omannut positiivisemman asenteen asioihin. Ensinnäkin sain viimein tehtyä avoimen hakemuksen Joensuun rekryyn, minkä kautta esimerkiksi sijaisuuksien saaminen voisi olla mahdollista, mikäli niitä täälläpäin joskus haetaan. Ainakin se on ensimmäinen askel. Tiedän että jossain vaiheessa pitää tähän asiaan paneutua aktiivisemmin mutta olen melko tyytyväinen, että sain nyt edes tuon tehtyä.

Olen myös kypsytellyt pienessä mielessäni erästä asiaa. Nimittäin sitä, että haluaisin jonain kauniina päivänä olla kirjailija, tai edes yhden julkaistun teoksen ihme. Olen kuitenkin vältellyt luovaa kirjoittamista monen vuoden ajan lähinnä epäonnistumisen pelosta. Olen kyllä aloittanut monta tarinaa mutta en ole saanut jatkettua niitä. Nyt aion kuitenkin aloittaa jälleen luovan kirjoittamisen harrastamisen ja tällä kertaa oikeasti. Olen ostanut muistikirjan, jota alan käyttämään tässä tarkoituksessa. Aion tehdä tekstiharjoitteita, kenties pieniä tarinoitakin, ja novelleja. Jossain vaiheessa uskallan ehkä työstää erästä ideaani romaanikäsikirjoitukseksi saakka. Aion myös jossain vaiheessa perustaa oma blogin käsittelemään kirjoittamista. Ensin ajattelin kirjoittaa kirjoittamiseen liittyviä fiiliksia kirjablogiin mutta alan olla sitä mieltä, että ehkä oma erillinen blogi kirjoittamiseen liittyen voisi olla paikallaan.

Odotettavissa on myös Helsingin matka hyvän ystäväni kanssa. Siihen on perjantaista viikko aikaa eli lähdemme (muistaakseni) 6. 2 perjantaina aamulla kohti Helsinkiä ja illalla takaisin Joensuuhun. Muistaakseni meille olisi jäämässä seitsemän tuntia aikaa hillua pitkin Helsinkiä ;) Huomenna menemme vaikipaikkamme kahville kaverin töiden jälkeen suunnittelemaan reissua ja tietenkin purkamaan sydäntä. Ystävyys on ihanaa <3

Sellaista tänne siis kuuluu. Elämä alkaa näyttää ainakin hituisen valoisammalta murheista ja stressistä huolimatta. :)
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8