Viikon varrelta


Maanantaina kävin kaverin luona syömässä, ja vein sinne mukanani jälkiruuan. Silloin oli hyvä syy pukeutua jotenkin kivasti ja ottaa taas niitä asukuviakin. Pelleilyksi niiden kuvien ottaminen vähän kyllä meni mutta ihan kivoja kuvia tuli sitten otettua :DPäällä oli Seppälän housut ja h&m:n ohut neule sekä kirpparilöydöt, joista toien oli Joensuun Fidalta, ja toinen eräältä kirpparilta Mikkelistä. Sininen flanellipaita antoi mukavan säväyksen asuun, ja tuo violetti paita on yksi lemppareistani nykyään. Sopii mielestäni oikein hyvin vartalotyypilleni. 

Timo otti taas asukuvat ennen lähtöäni. Kyydin sain kaverin luo töistä palavaalta kaverilta itseltään, ja bussilla piti tulla takaisin mutta se suunnitelma kyllä meni mönkään, kun tulkitsimme kaverin kanssa paikallisbussin aikataulua vähän väärin.

Ystävän kotoa löytyi myös pari kappaletta kissoja, ja toista heistä sain vähän kuvattuakin. Saanen esitellä Mantan :) Suloisen kisun, jolla on tabby-kissan turkki ja valkoiset sukat <3 Söpö otus vai mitä ;) Se on mukavaa, että melkein kaikilla ystävilläni on lemmikkikissoja, niin pääsen aina välillä kissojen seuaan. Omaa kun emme voi Timon allergian takia ottaa. Joten kissaystävät ovat tervetulleita. :)Pääruokana oli hienoja lohimedaljongeja, jotka taitava ystäväni pyöräytti perunamuussin ja salaatin. Valitettavasti en siinä vaiheessa älynnyt ottaa kuvaa. Minun tuomastani olutkakusta kyllä muistin ottaa kuvan. Sitä nautimme teen ja vaniljakastikkeen kera. Maku oli oikein jännä. Ja kyllä, kakun taikinaan tuli siis suklaan, munien, sokerin, jauhojen, ja maitorahkan lisäksi olutta. Sen olisi pitänyt olla tummaa mutta Timo (ei mikään kaljaexpertti, koska ei tykkää siitä itse yhtään) toi tavallista karhua. Kakusta tuli kyllä silläkin ainakin minun makuuni aivan tarpeeksi oluen makuinen.

Kakku onnistui kyllä yli odotusten. Siitä tuli mehevää sisältä, ja se maistui suklaisen hyvälle. Irishcream-tee sopi kakun kylkeen oikein mukavasti <3Ruokaillessa ja ruokia sulatellessa juteltiin kaverin kanssa paljon kaikenlaista. Tyttöjen juttuja ja silleen. Olikin oikein virkistävä maanantai-ilta. Kotiinkin pääsin bussiongelmista huolimatta, kun kaveri poikaystävineen heittivät minut kotiin.

Maanantain jälkeinen viikko on kulkenut ehkä hieman tahmeasti mutta olemme onnistuneet käymään lenkillä Timon kanssa, ja eilen minä kävin yksin  kirpparikierroksella, jolta tosin ei tarttunut mitään mukaan. Liekö ollut huono viikonpäivä vai mikä mutta vakiokirppikselläni oli puolet tilasta melko lailla tyhjänä. Yleensä sieltä tarttuu edes jotain pientä mukaan mutta tällä kertaa sieltä ei löytynyt mitään.

Huomenna meinasimme käydä Timon kanssa pitsalla Rossossa, koska meillä on etukupongit, joilla saa pääruuan hinnasta viisi euroa pos, Lautantaina meille olisi näillä näkymin tulossa kummityttö perheineen yökylään. :) Kaikenlaista kivaa siis tiedossa. Jossain välissä voisin esitellä täällä blogissa ale-ostokseni, jotka tein viime viikolla. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8