Kolmea asua


Eilen minulla oli teille painavaa asiaa, joten tänään päätin palata kevyempien aiheiden pariin.

Yksi syy, miksi olin niin tyytyväinen Helsingistä ostamiini vaatteisiin oli, se että minulla oli jo mielessäni asuja jotka saan rakennettua niiden ympärille. En malttanut odottaa, että pääsen käyttämään asuja elämässäni, ja kuvaamaan ne silloin, vaan halusin kuvat asut teille valmiiksi jo nyt. Sitä paitsi hovikuvaajani palaa jälleen töihin ensiviikolla, joten asujen kuvaaminen voi silloin olla taas hieman kiven alla. Nyt se onnistui vielä jouhesvasti. :)

Ensimmäisessä asussa yhdistin uuden paitamekkoni jo olemassa olevaan farkunsiniseen kauluspaitaa, mustiin legginsseihin, ja pitsiseen oranssiin hiuspantaan, jonka pelastin Timon siskon lahjoittamista vaatteista itselleni. Kauluspaitahan on vanha tuttu vaate kaapistani, joka on aikoinaaj ostettu Seppälästä. Legginssit taas on ostettu yhdessä paitamekon kanssa H&M:ltä.


Toisessa asussa paritin kaksi Helsingin ostosta yhteen. Musta Indiskan mekko sai ystäväkseen värikkään H&M:n ohuen neulee. Kaulakoru, joka näkyy ehkä hieman huonosti on minun Gunsnroseskoruni, jonka olen saanut hyppysiini siskojeni vanhoista tavaroista.


Kolmannessa asussa yhdistin Indiskan valkoisen paidan sinisen Seppälän alustoin kanssa, sekä Lindexin hameen kanssa, joka on taas Timon siskon vanhoja vaatteita. Lisäksi minulla on syksyllä ostamani sininen hiuskukka, joka erottuu hieman huonosti kuvasta mutta on kuitenkin keikkumassa päässäni. 


Kuten voitte näistä kuvista nähdä, olivat Helsingin ostokseni todella ostamisen arvoisia, sillä olen saanut yhdistettyä kolme melko kivan näköistä asua niistä, ja jo omistamistani vaatekappaleista ja asusteista.

Kysyin myös hovikuvaajalta, eli Timolta hänen lemppariaan näistä kolmesta asusta. Hän valitsin lempparikseen tuon ensimmäisen asun. Itse kallistuisin tuon viimeisen asun kannalle, jotenkin minihame ja tuo valkoinen Indiskan paita sopivat toisilleen kuin nenä päähän. Tosin minusta kaikki asut ovat omalla tavallaan aivan loistavia mutta koska aina pitää valita yksi, joka on ylitse muiden, valitse tällä kertaa tuon viimeisen.

Mitäs pidätte asuista?  Mikä on teidän lempparinne?

Kommentit

 1. Tosi kivoja asuja kaikki! Minunkin suosikkini on ehkä tuo viimeinen, mutta tuo musta mekko näyttää kyllä myös tosi hyvältä päällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tuo mekko kyllä tulee oikeuksiinsa heti kun sen pukee päälle :)

   Poista
 2. Minä kaipaisin asuihin sukkia/sukkahousuja ja kenkiä, kun tuollaisenaan ne näyttävät jotenkin keskeneräisiltä. Mutta kivoja, itsesi näköisiä vaatteita olet shoppaillut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jaksanut laittaa sukkiksia tai sukkia kun en ollut lähdössä mihinkään :D mut joo varmaan niitä tulee käytettyä toki tositilanteessa. Tosin noissa voi kevään ja kesän tullen kyllö lähteä liikkeelle myös ilman sukkatuotteita ;) Kenties tosin lisäämällä kengät. :D

   Poista
 3. Vau, tuo valkoinen paita/tunika on mielettömän kaunis ja sopii sulle tosi hyvin! Tykkään myös tokan kuvan asusta, rennon mutta huolitellun näköinen. Tollasesta mieki tykkäisin kesällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se paita oli kyllä nnappiostos.Vaikka meikasin jättää sen ostamatta. Onneksi ostin ^^ Joo tokassa asussa on kyllä kesä/kevät fiilistä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8