Liebster award

Sain sallalta Liebster Award- haasteen. Kaiketi siinä pitäisi taas jaella sitä eteenpäin ja keksiä omat kyssärit. En vain nyt tällä kertaa jaksa kaivella ketään, jota en olisijo kerran tai useamminkin haastellut näihin. Samoihin kysymyksiin joihin itse nyt vastaan saa kyllä halukkaat tarttua :)

Nyt kuitenkin vastailemaan kysymyksiin.

1. Millaista palautetta toivot saavasi tek steihisi?

Haluaisin ylipäätänsä saada palautetta teksteihin. Toivoisin, että palaute olisi hyvässä hengessä annettua mutta tietenkin sellaista, joka sisältäisi myös rakentavaa ja perusteltua kritiikkiä. 

2. Mitä tahdot itsestäsi tuoda julki, mitä et ole vielä tehnyt?

Jos blogista puhutaan haluaisin ehkä tehdä hieman syvällsiempiä postauksia, sekä ehkä joitain asiapitoisempiakin tekstejä kuten vaikkapa mielipidekirjoituksia. Rakastan vaatteista ja meikeistä ja arkisista asioista kirjoittamista, ja päiväkirjamaisesta tyylistä mutta haluaisin tuoda blogiini jotain muutakin. Toisessa blogissahan on kirjat ja kirjallisuus sekä lukeminen. Tähänkin blogiin haluaisin tuoda enemmän jotain syvällisempää.

3. Ovatko ystävät, lukijat/muut pyytäneet sinua kirjoittamaan jostain niin mistä? Ellei näin ole mistä tahdot kirjoittaa?

Eivät oikeastaan vaikka välillä olen pyytänytkin ehdotuksia. Yhdeltä lukijalta tuli kyllä pyyntö saada parempi kuva kirjahyllyni sisällöstä, jota en ole vielä saanut tehtyä mutta tänä vuonna voisin yrittää saada sen aikaiseksi. :)

En tiedä tarkalleen, mitä haluaisin kirjoittaa. Blogiin haluaisin kirjoittaa laidasta laitaan kaikenlaista. Ideoita on paljon. Blogien ulkopuolella haluaisin sitten kirjoittaa enemmän fiktiivisiä tekstejä. Minulla on vain joku lukko, joka estää kirjoittamista hieman. Minulla on aina hienoja ideoita tarinoiksi, ja saatan aloitellakin niitä mutta jostain syystä en saa niitä jatkettua. Tänä vuonna haluan tehdä muutoksen siinäkin asiassa.

4. Teetkö tausta työtä kirjoituksiasi varten? Tiedon hakua termistöön tms.
En ole kirjottanut taustatyötä vaativia tekstejä aikoihin, joten en ole tehnyt taustatyötä. Tietenkin jos kirjoitan jotain, mikä vaatii tietoa ympärilleen aion tehdä taustatyötä.

5. Ketkä ovat esikuviasi?

Tämä on aika vaikea kysymys. En oikein tiedä onko minulla edes esikuvia. No, sanotaan nyt vaikka A. W Yrjänä sillä Cmx:n kappaleiden sanat ovat niin hienoja. Haluaisin ostata kirjoittaa yhtä hienosti. :)

6. Kenen kirjan luit viimeksi ja suositteletko?
Luin viimeksi Gillian Flynnin kirjan Kiltti tyttö. Se oli oikein hyvä ja koukuttava kirja. Suosittelen kyllä. Siinä oli yllätyksellinen ja melko kierokin juoni.

7. Kenen kirjan aijot lukea seuraavaksi?

En oikein tiedä, sillä vaihtoehtoja on paljon. J. S Meresmaan Mifongin Kätkemä voisi olla seuraava uhri. Suosittelen Mifonki- sarjaa muuten lämpimästi kaikille fantasian ystäville. Se on periteisen oloista fantasiaa omalla twistillään.

8. Mikä bändi/laulaja on kaikkien aikojen suosikki?

On vaikea valita kaikkien aikojen suosikki etenkin kun se vaihtelee aina fiiliksen mukaan. Tai ylipäätänsä vähän väliä. Tällä hetkellä se on ehdottomasti Poets of the Fall, mikä ei varmaan enää tulee kellekään yllärinä, senverran olen viime aikoina sitä hehkuttanut :D

9. Jos olisit elokuva, mikä elokuva olisit?

En oikein tiedä. Varmaan Tuulen viemää, ihan vain sen nimen takia. :D

10. Millaisia villasukkia käytät?

No tämä on kyllä persoonallinen kysymys :) Käytän kaikenlaisia villasukkia. Tällä hetkellä jalassani on kuitenkin perusvillasukat, jotka ovat harmaat valkoisilla raidoilla varsissa. 

11. Missä kirjoitat blogiasi

Useimmiten kirjoitan sitä kotona läppärilläni. Joskus jos olen muualla, saatan tehdä postauksia kännykälläni.

Kommentit

  1. Tuulen viemää on kiva leffa! Kirjoittaisitko siitä Mitä leffoja tykkäät katsoa ja miksi? Vaikka 10 leffaa/ leffasarjaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea :) Voin kyllä jossain vaiheessa toteuttaa tuon :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8