Tiistain turinat


Uskalsinpas laittaa kuvan itsestäni tänne. Valitettavasti ei tullut viikonloppumatkalla kuvattua mitään, kun kamera jäu kotiin. Ennen lähtöä poikaystävä kuitenkin otti minusta muutaman kuvan ihan vain sitä tarkoitusta vartet, että voin päivittää facebookkiin profiilikuvani. :D Päätin nyt sitten repäistä ja laittaa yhden tännekin. Olisi kyllä kivaa ottaa kuvia jostain muustakin ja laitella postauksiin mutta olen niin laiska kuvaamaan. Pitää yrittää opetella sitäkin taitoa.

Tuossa kuvassa päälläni oleva vihreä paita on mutuen se paita jonka ostin viime viikolla. Eihän se tuossa kovin hyvin erotu mutta jotain siitä näkyy. : D Voisin joskus ottaa siitä tarkemman kuvan, kunhan eestyn. Tänä viikonloppuna jään uskin kotiin, tosin lauantaina pitäisi erään ystäväiseni tulla kylään, ja ketsellaan ehkä piirrettyjä. Muuten tähän viikkoon kuuluu lähinnä opiskelua. Kolme eri kurssia alkaa tällä viikolla. Yksi niistä, sosiologian peruskurssi, alkoi jo maanantaina. Kaksi luentoa sosiologiasta on jo ollut, ja se vaikuttaa mielenkiintoiselta. Teen sitä tosin varmaankin vain tuon yhden kurssin, joka kuuluu historian aineenopettajan opintokokonaisuuteen. Paljon kiinnostavampaa sosiologia on kuin kokonaisuuteen kuuluvat oikeustieteen kurssit, ja kansantaloustieteen kurssi. Nekin pitäisi tehdä tänä lukuvuonna.

Pitäisi keksiä kyllä vähän syvällisempää sisältöä tähän uuteen blogiini. Tämä pelkkä arki ei ehkä kuitenkaan ole niin kovin kiinnostavaa. Saa nähdä saano ideoitua jotain kivaa, kunhan koulukiireet vähän helpottavat. On vielä vähän avoinna, että millaista linjaa lähden tässä blogissa vetämään. Tiettyä teemaa tähän tuskin koskaan  tulee mutta haluaisin tehdä posatuksia joiden sisältö olisi vähän muutakin kuin tätä "hyvää päivää kirvesvartta" :  D

Tähän iltaan en nyt kuitenkaan keksi mitään syvällistä tai jännittävää, vaan painun petiin nukkumaan. Hieman unihiekka kutittaa silmiä. Hyvää yötä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10