Lisää arkea

En ole saanut otettua tänäänkään mitään kuvia, joilla voisin elävöittää tätäkin blogikirjoitusta mutta kirjoitan silti, vaikka vähän köyhältä nämä postaukset näyttää ilman kuvia. Olen itse enemmän vain tällainen kirjallinen ihminen, ja tykkään ennenkaikkea ilmaista itseäni sanoilla. Pidän silti kuvistakin, olen vain laiska kaivamaan kameraa esille ja ottamaan niitä. Jokatapauksessa aion jossai määrin liittää vielä kuviakin näihin teksteihini mutta ne eivät koskaan tule olemaan  pääasia. Tärkeintä minulle on kirjoittaminen, ja siinä kehittyminen. Mikä vaatiikiin paljon aikaa ja vaivannäköä.

Alkulöpinästä tähän päivään. Tarkoitukseni oli lukea tänään tenttiin kirjastolla mutta kohtalo päättii toisin. Kirja, jota olisi pitänyt lukea oli aina varattuna kun menin sitä lukusaliin etsimään. Tentti on tietenkin jo huomenna, enkä ole kyseistä kirjaa päässyt lukemaan vielä yhtään. No, oma vikahan se taas on, kun en aiemmin ole asiaan tarttunut. Luinpahan sitten erästä toista kirjaa, joka oli merkitty kyseisen tentin lukemistoon, mutta joka ei ole kuitenkaan pääasiallista tenttimateriaalia. Jokatapauksessa luin jotakin. Muuten olen selaillut luentomateriaalin läpi, mikä ei tee paljon hullua hurskaammaksi, koska olen luennoitsijan kanssa aivan eri aallonpituudella. 

Tenteistä kukkaruukkuun. Viikonloppuna lähdemme poikaystävän kanssa matkustamaan :D Menemme niinkin eksoottiseen kohteeseen kuin Kouvolaan. Sielä kyläilemme poikaystäväni kaverin luona (on se ehkä vähän minunkin kaveri) . Jospa siltä matkalta ottaisimme kuviakin, ja voisin niitä laittaa tännekin. ( En tosin ehkä kuvia ihmisistä mutta paikoista.) Ties kuinka hauskaa me sielä pidämme. Maisemanvaihdos ainakin tekee välillä ihan hyvää.

Taitaa tämä blogi kääntyä nyt enimmäkseen arjen kuvailuksi. Vaan ei se haittaa, kivaa tätä on kirjoittaa silti. Lukemisesta en sitte tiedä, kertokaa te olemattomat taikka harvat lukijani? :D Katsotaan, että jospa se joskus iskisi idealla kirjotitaa tänne vä'hän jotain muutakin. Niin kuin niitä omia ajatuksia ja mielipiteitä erinäisistä asioista. Tai teemapostauksia. Se nähtäneen myöhemmin, nyt kölli kutsuu :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni