Alku

Mitenköhän osaisin aloittaa? Edellisen blogini aloittaiminen oli paljon helpompaa, sillä siinä minulla oli tietty teema ja aihe. (on siis vieläkin,en vain ole nyt siihen ehtinyt kirjoittaa.) Luultavasti järkevintä olisi aloittaa pienellä itsensä esittelyllä. Here goes.

Opiskelen historiaa yliopistossa, ja pidän majaa tällä hetkellä Joensuussa. Asun yhdessä avomiekkoseni kanssa, jonka kanssaolemme olleet kihloissa jo kolme vuotta. Unelma-ammattini on jostain syystä historian aineenopettaja, ja olenkin vasta tänä syksynä aloittanut tuohon tavoitteeseen tähtäävät sivuaineopinnot. Harrastuksia minulla on enemmän ja vähemmän, mutta rakkain niistä on varmaan lukeminen, jota toinen blogini enimmäkseen käsittelee. Vapaa-ajalla nautin television tölläämisestä,sekä elokuvien ja sarjojen katsomisesta milloin missäkin muodossaan, ja tietenkin lukemisesta. Minulla on paljon mielipiteitä mutta ei useinkaan foorumia, jolla niitä esittää.

Tästä päästäänkin siihen, mitä tämä blogi tulee käsittelemään. Tätä voisi kai luonnehtia sekablogiksi, koska tästä ei tule muotiblogia, sillä ole mikään muodin seuraaja, mutta rakastan vaatteita. Tästä ei tule myöskään kirjallisuusblogia, koska minulla on jo sellainen. Elokuvablogikaan tästä ei tule, vaikka tykkään niitäkin ruotia. Blogini ei käsittele myöskään ruuanlaittoa, vaikka siitä vapaa-ajalla nautinkin. Tämä ei myöskään ole puhtaasti minkään ideologian, tai poliittisten mielipiteiden blogi, vaikka mielipiteitä minulla onkin monesta asiasta.

Luultavasti tämä blogi tulee koskemaan kaikkea edellä mainitua ja vähän jotain lisääkin. Lähinnä haluaisin kirjoittaa tänne arjestani, sekä järjestellä ajatuksiani ja mielipiteitäni erinäisistä asioista. Eniten tämä ehkä voisi muistuttaa lifestyle-blogia mutta  ei puhtaasti ole sallainenkaan, koska ei minulla mitään erityistä elämäntapaa ole. En lupaa, että joka postauksessa olisi kuvia, mutta mielelläni niitäkin tänne joskus laittelen. Tämän enempää en osaa määritellä tätä blogia, luultavasti tämä muotoutuu, miksi muotoutuu,sitä mukaa kun kirjoitan.

Kielioppillista täydellisyyttä en myöskään mainosta, vaan kirjoitan omalla tyylilläni, enkä mitenkään perfektionismin sanelemana. Toivon kuitenkin, että tekstini on ymmärrettävässä ja luettavassa muodossa. Mitähän muuta tässä osaisi sanoa? Tämä aloitus voi tuntua hieman tylsältä, mutta eiköhän tämä blogi vielä liikkeelle lähde. Sitä odotellessa toivotan kaikille oikein mukavaa ja syksyistä päivää. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10