Viikonloppu

On ollut mukava viikonloppu, vaikka eilen ja tänään olen kärsinyt mystisestä päänsärystä, johon mikään ei auta. Perjantaina meillä kävi kaveripariskunta kylässä, ja pidettiin pienimuotoista peli-iltaa. Oli mukavaa pelata pitkästä aikaa isommalla porukalla. Hauskaakin oli jopa niin, että vieraat lähtivät vasta joskus kahdentoista jälkeen yöllä. Taisi kello olla itseasiassa jo lähempänä yhtä.

Eilen vietettiin sitten parisuhdepäivää, ja käytiin kaupungilla, pelattii uutta Taru Sormusten Herrasta- peliä, ja syötiin herkkuja. Avoukkoni osti minulle Seppälästä todella ihanan lahjan. Nimittäin sellaisen kettu-korun. Kuvaa minulla ei siitä ole, koska ei ole kuvailufiilis. Voisin joskus tehdä postauksen korulootani sisällöstä, ihan kuvien kera, kunhan on vähän enemmän aikaa. 

Tänään olisi oitänyt lukea tentteihin ja työstää englannin kurssille kriittistä tiivistelmää mutta en päänsäryn takia ole saanut mitään aikaiseksi. Syynä laiskuuteen on kyllä myös se laiskuus itsessään. Viime aikoina ei ole ollut oikein motivaatiota opiskeluun. Jonkinlainen syksyinen alakuloisuus on vallannut mielen, ja tuntuu että pääsen siitä vain hetkittäin eroon. Olisi vaan hyvä saada jostain edes jotain motivaatiota opiskeluun, etenkin kun lähiaikoina olisi tulossa kaksi tenttiä, ja se kriittinen tiivistelmä pitäisi palauttaa ensi torstaina. 

Aloitin tämän bloginkin innokkaana, ja haluaisin hirveästi kirjoitella tänne erilaisista aiheista, mutta ei ole jotenkin energia riittäny ideointiin. Enköhän minä jotain vielä tännekin keksi, kunhan pääsen tästä saamattomuudesta edes vähäksi aikaa eroon. Kuviakin olisi kiva tänne laittaa mutta olen jotenkin laiska ja huono niitä ottamaan. Etenkin kun ei ole kunnollista kameraa omasta takaa, vaan pitää lainata poikaystävältä. Ainakin olen saanut tämän kaiken alkuun ;)

Tästä se lähtee...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10