Kuulumisia

Aloitin tämän viikon vahvasti menemällä maanantaina kirjastoon lukemaan tenttiin, ja käytin siellä aikaani jonkin verran tämän alapuolella kuvatun "ystäväni" kanssa, jota myös erittäin tylsäksi yleishallinto-oikeuden tenttikirjaksi kutsutaan. Olin aika ylpeä ensinnäkin siitä, että sain ylipäänsä lähdettyä kirjastoon tämän kanssa viettämään aikaa, ja erittäin iloinen siitä, että sain luettua jopa puolentoistatunnin verran kyseistä yksilöä siellä.


Maanantai päivä oli siis suhteellisen onnistunut, ja tuntui aivan siltä kuin olisin saavuttanut jotain. Seuraavassa kuvassa olisikin sitten luvassa päivän asua kyseiseltä päivältä, jossa pyörähdin myös yths:llä.


Maanantaina tein myös illalla vatsalihaksia, ja kuntoilin tanssimaton ja tietokoneen suosiollisella avustuksella, eli pelasin siis tanssipeliä. Kävi ihan kuntoilusta. Senverran hiki siinä tuli. Siitä en iloksenne ole ottanut kuvaa. Mitäs tykkätte asusta? Housut ovat sieltä Lindexiltä, mekko ja pitkähihainen paita molemmat H&M, ja ihanainen koru se joululahjaksi saamani.

Tiistaina kävin sitten kirpputorilla, jonne oli suht pitkä matka, joten sain lenkin siinä samalla. Asusta ei silloin tullut otettua kuvaa. Löytöjäkin  tein mutta niistä vähän myöhemmin. Kirpparilla käynnin jälkeen olikin sitten lounaan vuoro, ja tuli katsottua muutama jakso How I Met Your Motheria (Ensisilmäyksellä). Tällä kertaa katsoin kolmoskautta, joka tuli tiistaina postissa. Kolmeksi piti sitten lähteä luennolle (tosin luennot alkavat useimmiten vasta vartin yli). Huomasin sitten juuri ennen luennon alkua, että olin unohtanut penaalini kotiin. Hieman vissiin nää opiskelutaidot ruosteessa tai jotain :D 

Onneksi aihe oli mielenkiintoinen, ja luentodiat tulevat jossain vaiheessa suurimmaksi osaksi nettiin, niin en menettänyt mitään ilman kynää. Aika jopa meni nopeasti vaikka en päässytkään harjoittelemaan luentotaidettani, eli piirtelemään vihkoon kuunnellessani. Keskiviikkona olin sitten vain kotona tylsissä kotivaatteissa, joita en ole kuvannut myöskään, ja katsoin lisää HIMYM:iä. Katsoin itseasiassa koko kolmoskauden loppuun, ja siinähän se päivä suurimmaksi osaksi menikin. Tein sitten illalla taas tanssipelitreenin  vatsalihasten kera.

Tänään kävin sitten taas kirjastossa, ja teellä yliopistolla ennen kuin menin luennoille jälleen kolmelta. Alla näette päivän asuni tältä päivältä, jossa on yksi kirpparilöydöistäni päällä.


Eli uusi löytöni on tuo lyhythihainen neuletunika, jonka tosiaan ostin sieltä kirpparilta hintaan 3,50. Tosin tunikan helma ei ollut ihan sellainen kuin pitäisi olla, etenkin kun on toinen vähän paksumpi paita alla. Ihan hyvältä tuo kuitenkin mielestäni näyttää. Etenkin värit ovat ihanat. Harmi muuten vaan, etä hiuskeni, hm, hieman vihertävät tuossa kuvassa :D Sen siitä saa kun kamera ei ole mikään hieno järkkäri. Housut ovat jälleen lindexiltä, ja alla oleva pitkähihainen on H&Mltä. 

Ostin sieltä kirpparilta muutakin mutta en ole vielä jaksanut kuvata niitä. Ehkä ne ovat jossain vaiheessa päälläni, kun otan asukuvaa. Jep, mutta siinäpä se viikko lyhkäisyydessään. Normaalia arkea, ei mitään sen kummempaa. Huomenna suuntaankin sitten äiteen luo käymään, ja sunnuntaina palailen varmaan sieltä. Lähden tosin vasta joskus neljän jälkeen. Sitä ennen ehdin tehdä vaikka mitä. Jolla tarkoita tietysti, että luen yleishallinto-oikeutta tai teen jotain muuta järkevää. : D

Kumpikos on muuten teidän mielestä parempi asu? :D


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10