Voittajaolo!

Tämä aamu alkoi hieman väsyneissä merkeissä. Alunperin olin ajatellut herätä kahdeksalta, ja heräsinkin mutta menin sitten takaisin nukkumaan kun väsytti niin paljon. Unta tulikin vedettyä palloon sinne puolikymmeneen ja vähän yli saakka. Silti päivä lähtikin ihan hyvin käyntiin, kun erään uusintatentin tulos oli tullut. Olen päässyt sen läpi, ja arvosanaksi tulee vieläpä 4!!!!!! Wohoo! (arvosana-asteikko tietenkin 1-5 kun yliopistossa ollaan ;)) 

Ihan kiva, kun on vaihteeksi hyvä olo. Eilen oli jostain syystä aiva älyttömän huono fiilis iltapäivällä, ja olisi todellakin tehnyt mieli herkutella. Onneksi en sortunut mihinkään lihottavaan, vaan söin välipalaksi maukkaan rahkavaahdo, ja katsoin yhtä lempisarjoistani, joka on aia uusi tuttavuus minulle mutta aivan mahtava. Siitä on kuvakin :D 


Kuvassa näkyy vähän yksityiskohtia ah niin ihanasta sisutsuksestanikin. Meitisllä on vähän kotikutoista tämä huushollin ilme. Noh, anyway, tarkoitus oli, että olisin tehnyt tästä korupostauksen mutta taidan jättää sen myöhemmälle, ja laitanikin tähän muutaman yksityiskohdan koristuksistamme lisää. Eri muutama kuva söpöistä tavaroista, ja kuvista seuraavaksi. Nyt kun kerta kuvia on. 


Tässä on pari sammakkoa, jotka eräs ystäväni on omin käsin tehnyt koulussa joskus, ja antanut ne meille. Siitä lähtien ne ovat olleet seinällä, ja ne ovat mielestäni erittäin söpöjä otuksia, ja piristävät asunnon ilmettä. Kuva on vähän epätarkka mutta se johtuu siitä, että meidän kamerassa (tai siis poikaystävän kamerassa) ei ole tehoja hirveästi, etenkään asuntomme himmeässä valaistuksessa näin talvisaikaan. Sammakot eivät ole pelkästään nättejä sisustuselementtejä, vaanne tuovat ystäväni aina mieleen. :)


Nämä taas ovat joitain kortteja, joita olen laittanut yhdelle seinälle kirjahyllyjen viereen. Ylimmäinen on eräältä ystävältä saatu kihlajaiskortti, kaksi olen ostanut erään taidegallerian postikorttimynniistä. Etenkin tuo kissa on mieleeni. Kuva on jälleen pieni mutta eiköhän siitä näe suht hyvin, mistä on kyse. Minusta asunnon seinillä voi olla muutakin kuin tarkasti harkittuja tauluja. Kortit ja julisteet ovat hyviä asunnon ilmeen piristäjiä, jos niitä käyttää kohtuudella ;)

Nyt voisin varmaan malmistaa itselleni vähän lounasta, ja pitää katsoa, että mitä ohjelmaa sitten  keksisi itselleen. Luentoni alkava vasta ensiviikolla niin ei ole tarvinnut yliopistolla käydä muuta kuin palauttamassa kirja. Saa nähdä jaksaisinko tänään käydä lukemassa kirjastossa tenttiin. Muuten varmaan olen kotosalla. Lenkille olisi tarkoitus lähteä illemmalla mutta sekään ei ole vielä varmaa. Nyt kuitenkin pukemaan vihdoin päälle, ja tekemään sitä ruokaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni