Asua ja ostoksia
Pitkästä aikaa kirjoittelen nyt tämänkin blogin puolelle, ja tadaa, olen viimeinkin ottanut kuvia. Ylläolevassa kuvassa on päivänasuni sunnuntailta. Muutaman päivän vanhaa tietoa siis. Kaikki päällä olevat vaatteet ovat lindexiltä, sieltä on tullut hieman osteltua viime aikoina. Tämännäköisenä menin siis sunnuntaina käymään erään ystäväni, ja hänen poikaystävänsä luona. Vierailun pääasiallisena tarkoituksena oli lajitella ja hinnoitella kirpparille meneviä vaatteita, koska suunnitelmissa on vuokrata heidän kanssaan yhdessä kirpparipöytä. Pöydän saimme tosin vasta maaliskuulle. Kyseessä taitaa siis olla aika suosittu paikka. Tehtiin me toki muutakin. Syötiin kaverin tekemää hyvää bataattikeittoa ja pelattii lautapeliä nimeltä Niagra. Oli hauskaa. (Hups, unohtui. Tuo kaulassa oleva koru ei ole lindexiltä, se on saatu joululahjaksi oman poikaystäväni äidiltä.)


Seuraavaksi ajattelinkin sitten esitellä ensimmäistä kertaa ikinä ostoksiani ihan kunnolla. Nämä ovat sitten kaikki tammikuun alennuksista ostettuja. Ensimmäinen on tuossa yläpuolella. Se on Anttilasta ostettu mekko, joka on Line collectionia. Rakastuin tässä mekossa sen liehuvaan, ja leveään helmaan. Mekko näyttää paljon paremmalta päällä kuin tuossa roikkumassa, ja varmaan joskus tulee kuvaa siitä päälläni, vaikka tätä blogia enyt pääasiallisesti muoti- tai vaateblogina aio pitää.
Tämä toppi taas on sama, mikä tuolla asukuvassa on pitkähihaisen paitani alla, ja on siis alkuperältään Lindexin toppi. Tykkään tästä todella paljon. Tämänmallisia toppeja voisin ottaa kaappiini enemmänkin mutta tällä hetkellä tämäkin riittää vallan mainiosti minulle. Luulen, että tulen käyttämään tätä todella paljon.


Tämäkin yksilö on Lindexiltä. Ostin sen vain hieman liian isossa koossa, joten se on aika lerppu. Olen kuitenkin käyttänyt sitä, ja hyvin on toiminut. Perusmallinen, ja ihanan sininen yksilö, kuten ylempänä.


Tässä on sitten viimeinen mutta ei kuitenkaan vähäisin ostos. Uusi ihanan värinen kaulaliina talveksi. Tällaista olen kaivannut jo pitkään, ja tietysti sinivalkoinen väri oli yksi suurimmista houkuttimista tämän ostamiseen. Tämä ihana ulkovaatetuksen piristys on kotoisin Cubuksesta. Ensimmäinen asia, jonka olen koskaan kyseisestä paikasta ostanut. Tämä on ollut ahkerassa käytössä, ja on osoittautunut hyväksi, tosin siitä on lanka vähän lähtenyt purkautumaan, mikä ei ole kovin mukava asia. Onneksi se ei ole purkautunut liikaa.

Jeah, eipä tässä nyt tällä erää paljon muuta asiaa ole. Halusin vaan kerrankin käyttää kuvia täällä ja esitellä ostoksia. Tänään ohjelmassa ei ole mitään sen kummempaa kuin ruuanlaittoa, ja muita kotitöitä. Erästä tenttikirjaa pitäisi lukea myös, ja kaupassa käydä. Ihanaa kun tämäkin blogi saa taas sisältöä. :) Yritän tässä ryhdistäytyä tämän kanssa, ja kirjoitella enemmän. Kuvia olen  nyt ottanut useampaan postaukseen jo valmiikis. Seuraavaksi ajatteli kuulumisten ja muun pohdinnan seassa esitellä teille ne lempikoruni, jotka eivät ole helmiä. : D Eli näkemisiin, minä menen nyt tekemään itselleni ja nälkäiselle miehekkeelle kanarisottoa. :)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10