On se ihanaa kun taas on perjantai, ja viikonloppu käytännössä meikäläiselle jo alkanut. Tässä olen vielä kotosalla mutta illemmalla, tai varmaan myöhäisiltapäivällä olisi edessä lähteminen äipän kotia kohti. Lähsen kaverin ja hänen poikaystävänäsä kyydissä, joiden matkan varrella määränpääni on. Jostain syystä vähän jänniittää koko matka vaikka ei ole mitään syytä. Kai se on vain  tällaista yleistä matkajännitystä, josta aina välillä kärsin.

Muuta sen kummempaa ei tänään ole tiedossa. Otan kyllä tenttikirjan mukaan, ja yritän lukea sitä äipän luona. Useimmiten tosin siellä vieraillessa tulee tehtyä kaikkea muuta. Kummipoikaa olisi kiva käydä moikkaamassa vaikka huomenna mutta saa nähdä tuleeko käytyä.

Ensiviikolla onkin sitten vähän enemmän luentoja kun tällä oli mutta ei kuitenkaan kovin paljon. Niin ja siihen tenttiinkin on sitten maanantaina enää viikko aikaa lukea, että tekemistä riittää. Tahtovat nuo luennot painottua aika myöhäiselle iltapäivälle enimmäkseen niin tenttiin lukemiseen on sitten aamupäivällä aikaa, ja tällä kertaa aion tylsästä aiheesta huolimatta luekea sitä pahuksen yleishallinto-oikeuden kirjaa. Olisi nimittäin omien sisäisten aikataulujeni kannalta, ja muutenkin, viimein päästävä rästissä olevat oikeustieteiden tentit läpi.

Joskus mietin, että olisipa ihanaa jos voisi opettaa pelkästään sitä historiaa. Valitettavasti yhteiskuntaoppi kulkee sen kanssa käsikädessä, joten siltä ei voi välttyä jos aineenopettajaksi haluaa. Yhteiskunnalliset aiheet ovat toki monessa suhteessa kiinnostavia mutta noista oikeustieteistä tai taloustieteistä en hirveästi välitä. Kuitenkin ne kuuluvat asiaan.

Jep, mut tässä on nyt aika paljon tekstiä ilman kuvia, niin taidan lopetella. Palataan sitten asiaan ensiviikolla ehkä jopa kuvien kera ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10