Kuulumisia

Blogin kirjoitusinto on aika alamaissa tällä hetkellä. En tahdo oikein keksiä mitään, ja tuntuu tyhmältä kirjoittaa julkista blogia, jolla ei ole lukijoita. Itsellenihän tätä toki enimmäkseen kirjoitan. Olisi se silti kivaa jos tätä joku lukisi, tai kommentoisi joskus jotakin.

Minulla olisi kuvia kamerassa, jotka on parin viikon  takaisia jo, ja itseasiassa näytän vähän erilaiselta. Tukkani on nääs värjätty punaiseksi, mutta siitä ei ole tullut vielä otettua kuvaa. Ehkä jos joku päivä jaksan vähän laittautua, että kehtaa sen kuvan ottaa ;)

Tällä hetkellä ei nimittäin hirveästi huvita saada ulkonäköä ihmismäiseksi, koska joku flunssantapainen on iskenyt. Kuumetta ei ole, eikä toistaiseksi vielä kovin pahaan rekan alle jääneen oloakaan, mutta silti en ole nyt alkuviikosta jaksanut käydä luennoilla.

Tenttikirjoja olisi luettavana tällä hetkellä kuusi, ja yksi aika paljon työtä vaativa koulutehtävä olisi kirjoitettavana. Ja kaikki pitäisi saada tehtyä ensiviikoksi. Ensimmäinen tentti on esillä maanantaina, ja toinen perjantaina. Perjantaiksi pitäisi sen tehtävänkin olla valmis. Niin, ja en tietenkään ole aloittanut. Pitänee tänään lukea, ja muutekin. Toivottavasti nyt ei kovin pahaksi tämä flunssa äityisi. Ihan millainen siitä tuleekaan, niin täytyy kuitenkin saada hoidettua nämä opiskelujutut.

Hieman on pienoista paniikkia ilmassa. On se muuten kumma että sitä tulee aina kipeäksi tällaisten suurien tenttisumien aikaan. Alitajuista stressiä ehkä, joka purkautuu?

Mitään kovin jännää ei tapahdu taaskaan. Imatralla kävin toissa viikonloppuna, ja oli ihan kivaa. Tuli vähän iltarientojakin harrastettua, mutta kohtuullisissa määrin. Alkossa myytävä vaaleanpunainen ufoshot juoma on muuten tosi hyvää. Yllättävän hyvää itseasiassa, en ole mikään shottien ystävä nimittäin. Ne ovat yleensä liian väkeviä makuuni, mutta tämä ei ollut. Maistui oikeasti hieman niile ufokarkeille. Salmiakkinen jälkimaku ;)

Jep, mut siinäpä olisi. Katsotaan jos jossain vaiheessa saisin kuviakin tänne, ja jotain sisältöä. Niin ja jossain vaiheessa kirjoitan enemmän tänne siitä tavoitelistasta, jonka tein itselleni jokin aika sitten. Kunhan tässä nyt ensin koulukiireet ja flunssa helpottavat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni