Aktiivista elämää etsimässä

Tämä vuosi ei ole alkanut niin iloisissa ja positiivisissa merkeissä kuin olisin toivonut. Olen stressannut koulusta, surkutellut yksinäisyyttäni ja tuntenut huonommuuttaa kokoni takia. Ja nyt on vasta helmikuu! Eilen tein päätöksen, että siihen tulee loppu. Ei enää itsesäälissä rypemistä, eikä sohvalla masentelua. Minä päätin aloittaa aktiivisemman elämän!

Eilen kun istuin aamuluennoilla, päätin siinä kuubntelun ohessa alkaa kokoamaan itselleni listaa tavoitteista vuodelle 2012. Kirjoitin listaani niin opiskeluun liittyviä tavoitteita, kun tavoitteita painonhallintaan ja liikuntaan sekä muuhun elämään. Kaikki keksimäni tavoitteet liittyvät kaikkeen muuhun paitsi sohvalla makoiluun, ja telkkarin töllöttämiseen. (jota sitäkään en tietenkään hylkää, mutta ehkä voisin vähentää). 

Haluan elämääni lisää aktiivisuutta. Haluan, että elämä tuntuu hauskalta ja elämisen arvoiselta. Sitä varten on tehtävä paljon muutoksia asenteeseeni, ja aktiivisuustasooni. Mitä enemmän teen mielekkäitä asioita, sitä paremman luulen henkisen hyvinvointini olevan. Pitää lakataa valittamasta, ja alkaa tekemään ;)

Nyt sanan pitäisi tilalle tulee pitää. Itsesäälin tilalle tulee iloinen mieli ja sohvamakoilun lisäksi aion harrastaa muun muassa liikuntaa, kirjoittamista, lukemista. Aion myös tuoda uutta ryhtiä opiskeluuni. Nyt alkaa uusi elämä!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10