Mukavvoo elämmöö!


Tänään oli hyvä päivä. Laiska jälleen mutta hyvä. Kuten aiemmin kirjoitin tuli tänään käytyä ravintolassa syömässä. Rossossa oltiin ja vuohenjuustopastaa söin. Muuten ihan hyvä mutta siinä oli liikaa valkosipulia. Vuohenjuuston maku peittyi liikaa. :( 

Jaksoin kuitenkin krrankin laittautua. Sitä ei käy usein. Ensin meinasi tosin tulla hiuskriisi kun olisin halunnut kiharat mutta kihartimeni käyttöhanska (ei ole härskiä vaikka siltä kuulostaa) oli kadonnut. No aikani kriiseiltyä ja Timon ihmeteltyä ääneen ettei hän ymmärrä naisia, keksin uuden idean kampaukseksi. Sellaisen jota en ollut ennen tehnytkään mutta joka onnistui yli odotusten. :)



Tein pikkumyynutttturan :D Tuossa pari kuvaa siitä. Noh en tiedä tuleeko se noissa oikeuksiinsa

Seuraava ongelma olikin vaatteissa. En tykännytkään tuosta sinisestä, joten sen tilalle tuli mustaa (sinisestä ei edes itsetunto nyt kestä näyttää kokovartalo esimerkkiä.)


Mustasta on kuitenkin näitä kuvia useampikin. ;) 


Eli tämännäköisenä olin sitten liikenteessä. Ravintolassa oli kivaa. Sen jälkeen kävin Timon äidin ja kummitädin kanssa shoppailemassa. Sekin oli mukavaa. Kun tulin kotiin niin luin hieman Anne Frankin päiväkirjaa sohvalla, jonka jälkeen otin päiväunet. Sittemmin olemme käyneet Timon kanssa anttilassa, ja ruokakaupassa. Anttilasta ostin jotain,jota olen kauan himoinnut, ja josta olen suorastaan haaveillut, ja  jolle tulee CDONista sitten vielä tarpeelliset kaverit mukaan ;) Jahka kaverukset ovat yhdistyneet saatatte päästä näkemään keistä puhun. Mukava semilomaviikon keskiviikko siis oli. Mitään en saanut taas aikaan mitä suurieleisesti jossain välissä suunnittelin (opiskelu + siivous siis) mutta niille varaankin sitten tässä loppuviikosta aikaa. Etenkin kun huomenna pitää taas mennä yliopistollakin pyörähtämään. 

Lauantaina tulee sitten kaveripariskunta pelailemaan lautapelejä, ja meinasin sille illalle leipoa jotain herkullista. Ihanaa on välillä ottaa myös lunkisti ;)




Kommentit

  1. Tuo nuttura sopii sulle aivan älyttömän hyvin! Ja myös tuo sinisen sävy, vaikka ymmärränkin että joinakin päivinä musta tuntuu turvallisemmalta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Joo, kyl tuo sopii. Se vaan vaatii muotoiluainetta ja ainenki puol purkkia lakkaa, että sana tuollasen aikaseks :D Ja voi olla etten saa ees enää uuestaan tehtyykään tuollasta :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni