Bloggaajan esittely: asustefriikki


Tänään on luvassa hieman erilainen postaus kuin mitä olen yleensä  tehnyt. Tarkoitus on esitellä eräs aloitteleva bloggaaja, jonka tunnen itse myös henkilökohtaisesti. Ollaan sukua nääs ;) 

Kyseessä on asustefriikki, joka kirjoittaa kahta eri blogia Asustefriikkiä ja Neidin-pajaa . Ensimmäinen blogeista käsittelee monia eri aiheita. Muun muassa vaatehaaveilua, arkea ja muuta elämän makuista kertomusta unohtamatta tietenkään asusteita, joista laukut ovat lähimpänä hänen sydäntään ;) Neidin-Pajassa painottuvat erilaiset käsityöt, askartelut ja sisustusjutut, jotka ovat asustefriikin sydäntä lähellä. 



Asustefriikki on nuori 17-vuotias tyttönen, joka on aloittanut blogin kirjoittamisen viime keväänä. Hän täyttää tosin jo ensi maaliskuussa 18, mikä on minulle pienoinen järkytys, koska olen hänen tätinsä :D Ja hän nyt varmaa nirhaa minut, mutta hän oli ensimmäinen vauva, jota muistan pitäneeni sylissäni. Taisin olla 10-vuotias kun hän syntyi. Sori asustefriikki, kerroin tämän kaikella rakkaudella <3

Isona hänestä tulee kodinhoitaja/siivoaja, tai sellaista alaa hän opiskelee. Lähellä hänen sydäntään ovat  muun muassa kissat, asusteet, sisustus ja askartelu. Hän haaveilee omasta pienestä yksiöstä ja sen sisustamisesta mutta asuu vielä tällä hetkellä  kotona perheensä; äidin, isän ja pikkuveljen, ja pikkusiskon kanssa. Perheeseen kuuluu myös kaksi kissaa. :)

Hyviä puolia hänen molemmissa blogeissaan on se, että postauksia tulee hyvää tahtia, ja aiheet ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Vinkiksi blogien parantamiseen voisin sanoa sen yhden asian, joka minullakin on vielä välillä hakusessa. Eli oikolukeminen, ja kirjoitusvirheiden korjaaminen. :) Se ei mielestäni ole mikään kamala asia, jos kirjoitusvirheitä on blogiteksteissä, minullekin jää niitä aina vähän väliä. Pääasia on, että sanoma tulee lukijalle selväksi, ja yleensä se hänen blogeissaan tuleekin. Aina voi kuitenkin pyrkiä petraamaan kaikessa mitä tekee, ja tekstin uudelleenlukeminen voi auttaa kirjoitusvirheisiin. 

Toivottavasti asustefriikki jatkaa blogien kirjoittamista vielä pitkään,  sillä niitä on ilo lukea tällaisen lähempänä 30:tä ikävuotta olevan tyypin näkökulmastakin ;)


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni