Minut on lahjottu!Viimein sain aikaiseksi laittaa kuvia saamistani synttäri- ja etukäteisvalmistujais lahjoista koneelle asti, ja pääsen esittelemään teille, mitä kaikkea kivaa ja superhienoa olenkaan saanut. Osa lahjoista oli myös erään kaverinin tuomia Iso-Britannian tuliaisia mutta kaipa niitä voi synttärilahjoiksikin tituleerata ;)

Ensin kuitenkin kuvaan tulee puhdas synttärilahja kummityttöni perheeltä, joka myös veljeni perheenä tunnetaan. Sain jotain aivan mahtavaa synttärilahjaksi heiltä. Nimittäin Sieppi-korun!


Sen saa myös auki ja sen sisältä palajstuu kello :) Vähänkö siisti koru, ja nousee todellakin lempparikorujeni joukkoon, sillä olen vannoutunut Potter-fani :)


Seuraavaksi mennään sitten Joensuun kaveripariskunnan lahjoihin. Sain nimittäin valmistumisen kunniaksi pari uutta lasia..


 Aivan! Muumilasejahan ne olivat. Pikkumyystä juon minä, ja Timo saa käyttää Muumipeikkoa ;)

Synttärilahjaosio heidän lahjuksestaan paljastui myös erittäin siistiksi ja mahtavaksi lahjaksi. Koska nyt mulla on ihan oma Sonic Skrewdriver!


Joka on samalla coolein taskulamppu ikinä! Sisäinen Doctor-Who fanityttöni pomppii ilosta edelleen :D (synttärilahjassa oli vielä mukana karkkia, ja suklaa-minttu kahvia <3)

Saman tyyppisiä asioita löytyi myös Kuopio kaverini lahjapaketista. Ne olivatkin suoraan Britteinmaalta tuotuja. Samaa teemaa ;) (sain niiden lisäksi myös Iso-Britannia kassin ja Yorkshire-teetä.) Toiveeni jostain Doctor Who krääsästä oli toetutettu vähän liiankin hyvin. Ihan hävettää miten ruhtinaalliset tuliaiset sain.


Reppu-kaveri mallia Tardis, josta kuuluu Tardisin laskeutumisäänet ja, jonka katolla vilkkuu valo!Kuinka siistiä ;)


Ja viidensadan palajn palapeli :) Sopii hyvin näin syksyn puhteeksi. Kunhan joskus raaskin sen avata ja alkaa rakennushommiin :D Sisäinen fanityttöni ei pelkästään pompi, se myös kirkuu vieläkin :D Ah. olenko maninnut miten kova Who-fani olen? ;) Uutta kauttakin liimaudun, joka sunnuntai katsomaan. Huomaan tykkääväni enemmän ja enemmän myös Peter Capaldin Tohtorista vaikka Tennant on edelleen lempparini, eikä Matt Smithkään ole hullumpi ;)Nyt eksyin vähän aiheesta..köh.. :D

Sain Kuopion kaverilta myös lahjakortin, joka oli sitten enemmänkin se valmistujaislahja (äh kun vielä valmistuisinkin virallisesti..yliopiston rattaat pyörii meinaan jälleen hieman hitaasti vaikka gradun arvosanan olen saanutkin jo tietooni, virallinen sellainen puuttuu nimittäin vieläkin.) 


Ystäväni oli ilmiselvästi kuunnellut jorinoitani korva tarkkan, koska hän oli keksinyt hommata minulle lahjakortin Kultajouseen, että voin ostaa sieltä kauan haaveilemani korupuun. Enää minun pitää käydä sellainen vain valitsemassa ja ostamassa liikkeestä. Valinnanvaraa kuulemma ainakin Kuopion liikkeessä on ollut paljon. 

Ja britti-aiheinen synttärikorttikin oli Britanniasta asti minulle kiikutettu ;)


Toiselta Joensuun kaverivahvistukselta lahjaksi tuli syksyn tullen hyvin tarpeellista tavaraa, eli kahvia ja teetä, ja tietenkin muumiteemalla :D


Sain muuten eräältä muulta vieraalta muuten myös kukkia. Se oli myös mukava yllätys, koska niitä ei Timokaan yleensä älyä minulle ostella :D 


Sain myös symppiksiä muumikortteja molemmilta Joensuun lahjojilta, ja nekin tuli kuvattua. Loput kortit, mitä olen saanut ovat jääkaapin ovessa ja kuvaamatta mutta ehkä nekin joskus pääsevät kuviin.
 Vaan kyllä kaverit tietää, mistä meitsi tykkää.

Isoimmasta lahjasta, jonka tänä vuonna sain teenkin sitten ihan oman postauksensa jahka ehdin. :) Vaikka nämäkin lahjat olivat kaikki aivan huippuja.


Kommentit

  1. Sie oot nähnyt sen jo ;) Mutta kirjotan siitä ehkä huomenna ihan oman ostauksen. Sellainen ollut suunnitelmissa jo pitkään :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8