Kuulumisia

Viime viikko oli aika kiireinen, joten en ehtinyt blogejakaan päivittämään. Nytkin kirjoittelen tätä puhelimella. Joten pitkää sepustusta tuskin on nytkään luvassa. :D

Viime viikolla olin tosiaan reissussa. Olin veljen perheen luona kylässä ja aika meni kummitytön kanssa leikkiessä ja veljen avovaimon kanssa (ja veljen kanssa myös tietenkin) jutellessa.

Keskiviikkona palasin takaisin Joensuuhun. Perjantaina oli sitten Lehtiä Ilosaaressa festarit jonne menimme Timon ja kaveripariskunnan kanssa. Tunnelma oli hyvä ja etenkin Jukka Pojan ja Samuli Putron setit olivat aivan mahtavia :) Tosin myös Pertti Kurikan nimipäivät ja Viikate olivat mainioita. Postauksen ensimmäisessä kuvassa onkin esillä festarointiasuni. Ulos lähtiessä puin päälleni myös farkkutakin ja paikan päällä oli senverran kylmä että piti laittaa myös neuletakki ja huivi päälle. Kävimme välillä myös syömässä kun festareilla oli myös esiintyjä joka ei niin sytyttänyt. Piti siinä sitten ennen paluuta alueelle käydä vaihtamassa paksumpaa vaatetta ja sadevarusteita päälle.

Lauantaina pidimme kavereille tarkoitetut jälkikäteissynttärit ja etukäteisvalmistujaisjuhlat. Sain jopa ruusuja :) Asukuvat kuitenkin unohtuivat kaikessa kiireessä ottamatta. Juhlat oliva onnistuneet. Sain myös paljon superhienoja lahjoja. Niistä tulee sitten postausta kun saan ne ensin kuvattua.  ;)

Tällä hetkellä olemme Timon vanhempien luona kylästä, johon alin kuva viittaa. :) Kunhan menemme täältä kotiin takaisin yritän postailla enemmän. Olisi tulossa muun muassa unohtunutta asukuvaa, erään bloggaajan esittelyä, lahjapostausta ja ehkä kirpparilöytöjen esittelyä ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8