Syksyrakkaus

Syksy on aina ollut lempivuodenaikani. Eikä pelkästään siksi,että olen syntynyt syksyllä. ;) Rakastan syksyn kauniita värejä, ilman kirpeyttä, kynttilöiden polttamista ja tunnelmointia kuuman teekupposen tai kahvin kera.

Syksy on myös pukeutumisen kulta- aikaa. Kerrospukeutuminen, neuleet ja huivit ovat parasta mitä tiedän. Kuvasinkin eräs päivä itsestäni selfien uuden lempihuivini kanssa, jonka löysin kirpparilta.
Syksyisin ( ennen kaamosaikaa) minulla on myös enemmän energiaa. Lenkkeily on parasta aurinkoisena syyspäivänä ihanan ruskan ympäröimänä. Silloin ei ole liian kuuma, eikä liian kylmä. Erilaiset projrktit on hyvä aloittaa syksyllä :)

Myös parhaat tv-sarjat palaavat ohjelmistoon tai alkavat syksyllä. Otetaan esimerkiksi lempisarjoistani vaikkapa Emmerdale ja Doctor Who joita olen nyt seuraillut. Tänään onkin taas Doctor Who ilta. Kuinka ihanaa!

Viimeisenä eikä suinkaan vähäisimpänä syysrakkautena täytyy vielä mainita kotimaiset omenat ja omenapiirakka. Mikään ei ole sen parempaa ;)
Mitä mieltä te olette syksystä?Kuulutteko sen rakastajiin, vihaajiin vai jonnekin niiden väliltä?Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8