Vuoden ensimmäinen kuvattu asu


Eilen kävimme Timon kanssa kaupungilla syömässä ja katselemassa Ale-tarjontaa. Tarvitsimme vähän muuta ajateltavaa, joten päätimme siksi käydä piristymässä kaupungilla. Kävimme yhdessä Mokkamaassa (liike josta voi osataa suklaat, teetä, ja makukahveja yms.) sekä Suomalaisessa kirjakaupassa. Sen jälkeen kävimme Rossossa syömässä. Timo suunnisti ruuan jälkeen ruokakaupan kautta kotiin, kun minä jäin vielä shoppailemaan. Tein pari mukavaa löytöä mutta niistä sitten enemmän jonain päivänä kun saan kuvattua ostokset. 

Tässä postauksessa olisi kuitenkin tarkoitus esitellä asuni eiliseltä, joka on vuoden ensimmäinen asu. Halusin päälleni jotain helppoa ja rentoa.





  


Päälleni eksyi siis tällä hetkellä parhaat housuni, jotka on ostettu Seppälästä viime keväänä. Paidaksi laitoin alle JC:n mustan puolihihaisen paidan, jossa on levenevä helma, sekä Seppälästä joskus ostetut kauluspaidan, joka on farkunnäköistä mutta ei varsinaisesti ole materiaaliltaan farkkua. Kaulassani oli Sieppi-koru (jälleen kerran :D) ja rintamukseen kiinnitin anopilta saadusta joulupaketista jalassa olevien villasukkien lisänä olleen Kalevala-korun. Suloisen karhu-rintakorun, jonka virallista nimeä minä en edes tiedä. 

Tuossa asussa oli ihan mukava kierrellä kaupoilla. Eikä minulle tullut toppatakin kanssa erityisesti liian kuuma. Sää oli eilen kyllä hieman mielenkiintoinen. Nollakeli, erittäin märkää lumisadetta ja liukasta kävellä. Selivsimme kuitenkin.

Myöhemmin tämän viikonlopun aikana blogiin on tulossa vielä postaus, joka tulee kertomaan vuoden 2015 tavoitteista. En kutsu niitä lupauksiksi, koska ei ole takeita siitä, että kaikki tulevat toteutumaan vuoden aikana. 

Oikein mukavaa lauantain jatkoa kaikille lukijoilleni :)

Kommentit

  1. Nuo korut piristävät kivasti rentoa asua. :) Meikki ja hiusväri näyttävät myös tosi kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nykyään tulee kyllä melkein aina valittua tuo Sieppi-koru kaulaan :D Se on niin kiva. Mutta niin on kyllä tuo karhu-rintakorukin vaikka usei en rintakoruja jaksa käyttääkään :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni

Söpö kettutyttö vai femme fatale?