"Green is the new Pink"

Tuli pyörähdettyä kirpparilla. Ja toivoisin niin kovasti, että olisi saman kokoinen kuin kuusi vuotta sitten. Olisi nimittäin ollut tarjolla aivan ihana farkkumekko sitä kokoa, jonka olisin ostanut jos se vain olisi mahtunut päälleni. Vaan ei voi mitään. Ehkä siihen kokoon pääsen vielä joskus takaisin mutta sitä ennen on sen koon liian naftit vaatteet jätettävä ostamatta. Tyhjin käsin en kuitenkaan kirppisreissulta päässyt, vaan tuli sieltä ostettua muutama vaatekappale mukaan.

Esimerkiksi tämmöinen hauska printtiteeppari nykyisessä vaatehimotusvärissäni vihreässä ;) Olenko kertonut, että tykkään hassuista (ja hivenen lapsellisistakin) printeistä? :D Sisäinen lapseni on jälleen tyydytetty.


Sisäinen naisellinen puolenikin  on tyydytetty hyvin naismaisella t-paidalla, joka on esillä seuraavassa kuvassa. Niin, ja miten niin se vihreä on nyt pop? ;) Tässä parasta olivat nuo pienet yksityiskohdat. Ihanan hihat, tissileikkaus (joka ei ole edes kauhean avara loppujen lopuksi) sekä tuo aukko selässä/niskassa! Me likes ;)


Pääsin kuin pääsinkin viimein siitä vihreästä pakkomileteestäni tälläkin reissulla, ja satuin bongaamaan tämän valkoisen yksilön sinisine palloineen. Tässä tuleekin esiin tämä meikäläisen pallo-pakkomielle. Sellaitakin on välillä ilmassa :D


Löysin myös kätevän pitkähihaisen (neuleeksi ne sitä lapussa väittivät) härpäkkeen. Ajattelin tätä sovittaessani nimenomaan mekkoja sun muita sellaisia asija, jotka kaipaavat mukaansa jotain kevyttä lämmikettä.


Vielä viimehetken löytönä sain tämmöisen ihanan pienen norsulaukun. Se sattui silmääni matkalla kassalle, ja  olihan se nyt mukaan otettava. Katsokaa nyt kuinka söpö se on :) Ja juuri ja juuri minun massiivinen lompakkonikin mahtuu tuonne sisään!


Viimeisenä esittelen nyt tähän samaa syssyyn viime viikolla cittarista alerekistä löytämäni mekon. Siinä yhdistyvät molemmat tämänhetken pakkomielteeni; vihreä ja pilkut ;)


Sellaista siis tänään. Kyllä näillä vaatteilla kelpaa kevättä ja kesää vietellä. Aivan totta. :) Nyt loppuun vielä pieni tiedotus otsikosta. Se on lausahdus Gilmoren Tytöistä eräästä jaksosta, jossa pidettiin babyshoweria :D
Ajattelin, että se sopii tähän otsakkeeksi oikein hyvin. ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni