Maaliskuun viimeisen viikon asuja


Muutamat asukuvat viime kuulta, tarkalleen ottaen viime vikkolta, on tullut jätettyä rästiin. Joten nyt on korke aika julkaista ne. Samalla esittelyssä on pari uutta paitaa.


Tässä H&M:ltä viidellä eurolla ostettu vihreä tunika. Mukava peruspaita. Tykkäsin paljon kun pidin päällä. Tätä kuvaa katsoessani en ole niin varma siitä, onko tämä nyt paras mahdollinen paita minun muodoilleni. Tykkään siitä kyllä edelleen, ja tuskin jää käyttämättä. Se kun on mukavan värinen ja kivan rento ;)


Seuraavaissa kuvissa uutta on harmaa t-paita robottiprintillä. Sen löysin eurolla kirpparilta, ja olen kyllä erittäin tyytyväinen. Se on pehmeä päällä, sen malli istuu varatalolleni ja printti on mukavan leikkisä. Sopii mukavasti myös tuon meikäläisen asennahatun kanssa ;)



Seuraavissa kuvissa on sitten hieman aikuisempaa pukeutumista (se joka tulee sanomaan että mummomaista, saa satikutia! :D). Mustan kukkatunikan löysin kirpparilla kolmella eurolla. Kukkakuviot sopivat lempihuulipunaani.





Näissä viimeisissä kuvissa olevat housut ovat vielä esittelemättä. Ne ovat ne toiset tammikuussa Seppälästä ostamani, ja ovat hieman istuvammat ja tiukemmat kuin nuo toiset. Ainakin toistaiseksi.

Sellaisia asuja taas pitkästä aikaa. Samalla tämä on sitä itseterapiaa, että oppisin olemaan armollisempi itselleni ja kuvilleni, vaikka tuota painoa onkin liikaa. Kuitenkaan, jos en hyväksy itseäni tämmöisenä kun nyt olen, en myöskään koskaan pystykään laihtumaan. Niin ainakin uskon.

Mitäs mieltä arvoisa raati on asuista? Mikä on teidän lempparinne? Minun on ehdottomasti tuo toinen asu robopaitoineen ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni