Vaatekaapin kevätsiivous


Eilen oli taas aika suorittaa jokakeväinen vaatekaapin siivous. Aloitin joskus yhdeltätoista aamupäivällä, ja urakka oli valmis viideltä. Siinä välissä piti toki lounastakin valmistaa, ja syödä. Ensimmäinen kuva on otettu vaatekaapin siivoamisen alkuvaiheessa, ja tuossa on kasattuna vasta yhden vaatekaapin sisältö kolmesta.

Minulla on tosiaan kolme vaatekaappia käytössä. Yksi on hllykaappi, ja loput kaksi ovat hengarikaappeja. Kuvassa sängylle on kasattu lähinnä hyllukaapin sisältö, muutama juttu taitaa tosin vielä puuttua. :D



Tyhjänä kaappi näyttää tältä. Kuvassa ei näy tosin kaikki hyllyt. Tilaa ei kyllä niin hirveästi ole, ja siksi vaatekaapin siistinä pitäminen on vaikeaa... :D


Vaatekaappeja siivotessani onnistuin taas laittamaan pois ison muovikassillisen vaatteita, jotka tulevat menemään tavalla tai toisella kiertoon. En ymmärrä miksi säilön aina vaatteita, joita en edes käytä. Joka kevät kaapista löytyy vähintään tämä kassillinen tavaraa, jota en enää syystä tai toisesta käytä. 


Lopputulos näyttää sitten tältä. Parissa ensimmäisessä kuvassa hyllukaappi, jossa on aika täyttä edelleen. Saa nähdä miten pitkään piniot säilyvät pinoina ;) Niillä on valitettava tapa romahtaa jossain vaiheessa.




Sitten hengarikaappi, jossa on enimmäkseen paitoja, jotka kaipaavat hieman hengariryhtiä (puhumattakaan siitä etteivät ne mahtuisi hyllykaappiin :D)


Toisessa hengarikaapissa ovat sitten mekot, ja niiden lisäksi muutama neuletakki. Tiivistä on, ja sellaisena kaapit on pidettäväkin. Eilen sanoin Timolle, että jos vielä joskus valitan, ettei minulla ole mitään päälle pantavaa, hän voi muistuttaa minua totuudesta astetta rajummallakin tavalla ;)


Sellainen oli siis eilinen päivä meikäläisellä. Löysin myös kauan kadoksissa olleita vaatteita, jotka olivat mytyssä hengarikaappien alaosissa :D Eli vaatekaapin siivoaminen todella kannattaa, vaikka toki minulla olisi parempaakin tekemistä. Köh, gradu, köh :D

Onko siellä jo tehty kevään inventaariota vaatekaappiin? :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni